News Flash:

Dancila: Incepand de luni, toate taxele persoanelor fizice catre ANAF si taxele de pasaport vor putea fi platite la sucursalele CEC Bank

8 Iunie 2018
919 Vizualizari | 0 Comentarii
taxa pe net

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca incepand de luni taxele si impozitele persoanelor fizice catre ANAF, precum si taxele pentru eliberarea pasapoartelor vor putea fi achitate si la sucursalele CEC Bank.

 
”Incepand de luni, toate taxele si impozitele catre ANAF se vor putea plati prin CEC Bank. Pana la sfarsitul acestui an, C EC Bank nu va percepe niciun comision. este vorba despre taxe datorate de persoane fizice, indiferent daca acestea au sau nu au cont la CEC. Si taxele de pasaport se pot plati la CEC Bank, in aceleasi conditii”, a precizat Dancila.

Ea a anuntat, de asemenea, emiterea ”titlurilor de stat centenar pentru populatie cu o dobanda de peste 25% pentru cinci ani, adica peste 4,5% pe an”. Acestea vor putea fi achizitionate prin Trezorerie si prin Posta Romana.


Totodata, Viorica Dancila a salutat votul de miercuri din Camera Deputatilor privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

”Este un proiect important, asumat prin programul de guvernare si un concept care deja functioneaza in multe state europene, si nu numai”, a adaugat premierul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007872 (s)