News Flash:

Dancila anunta oficial ca a renuntat la protectia SPP

31 Ianuarie 2018
963 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila sursa facebook 465x390

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a transmis Serviciului de Protectie si Paza ca renunta la protectie, gest pe care il fac toti ministrii. Ea a tinut sa precizeze ca nu are o problema cu ofiterii SPP sau cu institutia.
"Precizez ca am transmis Serviciului de Protectie si Paza inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie. Inteleg ca toti ministrii au aceeasi optiune", a declarat Dancila.

Ea a subliniat ca nu are o problema cu ofiterii sau cu institutia.

"Nu am nicio problema cu ofiterii SPP si nici cu institutia, insa aceasta este decizia mea", a afirmat Viorica Dancila.

Informatia privind decizia sa si a membrilor Guvernului de a renunta la serviciile SPP a aparut inca de marti, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a spus luni seara, la Antena 3, ca, institutional, orice premier trebuie sa aiba contacte cu SRI, cu SIE si cu SPP, insa seful SPP, Lucian Pahontu, a fost implicat mai mult decat era cazul in Guvern.

„L-am vazut pe Mihai Tudose cum a evoluat dupa ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am multumit azi, a devenit acelasi coleg deschis si glumet. Poate tensiunea de acolo, poate influentele. N-avem de unde sa stim acum, dar asta nu inseamna ca pana la urma nu vom afla. Mai multi colegi mi-au spus ca seful SPP-ului a fost implicat mai mult decat era cazul. Domnului Paul Stanescu i s-a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat si dumnealui poate sa fie seful partidului. Poate ca i s-a spus si lui Grindeanu, lui Tudose, nu stiu”, a declarat Dragnea.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007416 (s)