News Flash:

Dana Nalbaru despre sacrificiul de mama: ”Nu gasesc placere mai mare ca in privirile copiilor mei si-n zambetele lor. Pentru asta merita fiecare secunda nedormita”

21 Septembrie 2017
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
dana
Dana Nalbaru, mamica a doi copii, o fetita de noua ani, si un baietel de sapte luni, a explicat foarte frumos, intr-o postare emotionanta, de ce a ales sa nu angajeze o bona, chiar daca asta inseamna ca ea sa faca o multime de sacrificii.
Dana Nalbaru spune ca a decis sa explice de ce este ea tot timpul obosita si a atras atentia ca obosita nu inseamna si deprimata. Din punctul ei de vedere oboseala unei mame vine din fericirea de a petrece cat mai mult timp cu copiii, din faptul ca nu vrea sa rateze cele mai frumoase momente din viata lor.
”A fi mama = a fi obosita. Cum sa va zic altfel daca acesta este adevarul? Orice femeie care vrea sa devina mama si sa aiba grija de copiii ei in adevaratul sens al cuvantului trebuie sa stie ca va fi foarte, foarte obosita. Ca va trebui sa faca sacrificii si ca viata ei nu va mai fi niciodata la fel ca inainte. Ca ea insasi nu va mai fi femeia dinainte.
Am doi copii. Pe Sofia de noua ani si Kadri de sapte luni. Niciunul dintre copiii mei nu cresc cu bona. Nu pentru ca nu mi-as permite acest lucru ci pentru ca asa am ales”, scrie artista.
Frumoasa cantareata, mamica a doi copii, recunoaste ca si-ar dori sa faca multe dintre lucrurile pe care le facea inainte sa devina mama, sa aiba mai mult timp pentru ea, dar refuza sa faca toate acele lucruri care ar priva-o de cele mai minunate momente din viata copiilor ei.
”Sigur ca ar fi fost mai simplu sa aleg sa dorm noptile si sa ii dau lapte praf lui Kadri ca sa nu ma mai trezesc din doua in doua ore, sa nu mai transpir atat de mult sau sa fiu plina de miros de lapte regurgitat in fiecare zi, sa pot iesi la un film sau sa imi continui cariera artistica, sa am acel timp pentru mine despre care se spune ca ar avea nevoie fiecare om, sa ma duc la salon mai des, sa stau la restaurant fara sa ma invart printre mese, sa ma vad cu prietenele mele la cafea sau la shopping fara sa ma gandesc ca a trecut ora si trebuie sa ajung acasa sau intr-un loc in care sa pot scoate sanul ca sa ii dau sa pape, sa nu ma opresc doar in fata dulapului cu incaltari sport ci sa pun in picioare pantofii cu toc, perfect asortati cu rochia mulata sau sa nu simt uneori durerea de spate dupa atatea ore de stat cu bebe in brate”
”Ceva ce vine din mine imi spune sa am grija de copiii mei. Este acel ceva care nu vrea sa piarda primul zambet, primul dintisor, primul pas, primul cuvant sau prima imbratisare, prima zi de gradi sau de scoala, prima serbare sau prima confesiune despre baiatul care-i place. Acel ceva care se hraneste cu privirile si linistea lor. Orice copil e linistit langa mama lui. Mama ii ofera acea senzatie de pace interioara intr-un fel in care nici tatal nu reuseste…nicio bunica sau o bona,” scrie Dana Nalbaru pe blogul personal.
Artista le spune in replica acelora care i-au semnalizat ca din postarile reiese ca este tot timpul obosita, deci deprimata, ca nu este deloc asa. Este obosita pentru ca nu este usor sa fii mama, dar este fericita ca poate fi tot timpul alaturi de copiii ei.
”A fi fericit nu are legatura cu oboseala. A fi obosit, nu te face neaparat deprimat. Esti obosit si gata…dincolo de asta exista atatea si atatea lucruri care te pot face fericit. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, niciun lucru cu adevarat valoros nu se face fara efort…Sa fiu mama e o bucurie chiar daca uneori asta imi forteaza limitele. Nu gasesc placere mai mare ca in privirile copiilor mei si-n zambetele lor. Pentru asta merita fiecare secunda nedormita”, mai spune Dana Nalbaru.

dana nalbaru mamica baietel bona sacrificii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005945 (s)