News Flash:

Dan Suciu, eliberat din functie de Ciolos la cerere

16 Iunie 2016
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
dacian ciolos2
Dan Suciu a fost eliberat la cerere de premierul Dacian Ciolos din functia de secretar de stat in cadrul Cancelariei si purtator de cuvant al Guvernului, Dorian Filote, fostul consilier al sefului Executivului din perioada in care era comisar european, fiind numit secretar de stat la Cancelarie.
Decretele in acest sens au fost publicate joi in Monitorul Oficial.
Fostul consilier al premierului Ciolos din perioada in care acesta era comisar european, Dorian Filote, va conduce Departamentul de comunicare al Guvernului, iar actualul purtator de cuvant al Executivului, Dan Suciu, se va intoarce la BNR de joi, au precizat marti pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.
"Dorian Filote a fost consilier al lui Dacian Ciolos atunci cand actualul premier era comisar european la Bruxelles. El va avea functie de secretar de stat si va coordona Departamentul de comunicare al Guvernului, dar nu va fi si purtator de cuvant. Probabil acest rol il va avea unul din actualii consilieri de comunicare, Ionel Danca sau Liviu Iolu", au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.
De asemenea, sursele citate au mai afirmat ca Dorian Filote a fost in strainatate, dar a revenit in tara si a fost deja la Guvern pentru a discuta cu premierul Ciolos.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)