News Flash:

Dan Capatos, avertisment pentru Cruduta: "Sunt primul care renunta la ea"

11 Februarie 2015
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Capatos a declarat recent ca "Dosarul prostituatelor de lux" nu afecteaza, deocamdata, colaborarea sa cu Daniela Crudu. Prezentatorul TV a explicat insa ca, daca se va dovedi ca aceasta din urma este vinovata, va "renunta" la ea.
Dupa ce numele Danielei Crudu a fost vehiculat in „Dosarul prostituatelor de lux”, Dan Capatos a luat atitudine. Nu impotriva asistentei sale insa, scrie presa tabloida.
Prezentatorul TV a precizat ca, pana la proba contrarie, contractul Danielei Crudu cu Antena 1 nu are de suferit.
„Nu ma intereseaza subiectul prostituatelor in showbiz in mod deosebit. Pentru mine, acest scandal este benefic”, a spus Capatos. „Ani de zile, o armata de cretini m-a acuzat de fel si fel de fapte legate de aceste fete. Acum au ramas toti cu buza umflata. Nu exista niciun fel de implicare a mea, nu exista o silaba in stenograma care sa ma incrimineze cumva, iar daca se va dovedi ca Daniela sau orice alt colaborator al meu este implicat in asa ceva, sunt primul care renunta la acea persoana”, a adaugat el.
Peste 40 de persoane, majoritatea femei, printre care Daniela Crudu, Madalina Pamfile, Simona Trasca au fost audiate, in 5 februarie, la Sectia 19 din Capitala, intr-un dosar de proxenetism.
Gandul.info 

daniela crudu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006275 (s)