News Flash:

Dacian Ciolos si-a inceput vizita oficiala in Franta

9 Iunie 2016
977 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Premierul Dacian Cioloş şi-a început joi vizita de două zile în Franţa. 

Şeful Executivului are programată o întrevedere cu secretarul general al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), Angel Gurria, după care va susţine o intervenţie în Consiliul OCDE. 

Din delegaţia participantă la Consiliul OCDE mai fac parte ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu, şeful Cancelariei premierului, Dragoş Tudorache, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Sorana Baciu, secretarul de stat în ministerul Justiţiei, Adrian Baboi-Stroe, şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu. 

Potrivit MAE, OCDE este un for interguvernamental dedicat identificării, diseminării şi evaluării aplicării politicilor publice potrivite pentru asigurarea creşterii economice sustenabile şi stabilităţii sociale. Din Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică fac parte 35 de state, majoritatea state europene dezvoltate, care deţin peste 70% din producţia şi comerţul globale şi 90% din nivelul mondial al investiţiilor străine directe. 

În cursul zilei de joi, premierul Cioloş va participa la recepţia oficială de deschidere a participării României la Euro 2016 şi va merge la Ecole Polytechnique, unde va vizita Laboratorul de Utilizare a Laserelor Intense. 

Şeful Executivului va merge ulterior la Stade de France unde se va întâlni cu jucătorii Naţionalei de fotbal a României. 

La finalul zilei, Dacian Cioloş va depune o coroană de flori, la Arcul de Triumf, în cadrul unei ceremonii dedicate militarilor francezi care şi-au pierdut viaţa în teatrele de război. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007868 (s)