News Flash:

Dacian Ciolos, despre demisia Guvernului

18 Septembrie 2016
1527 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Dacian Ciolos nu are nicio intentie de a renunta la guvernare pe ultimele luni de mandat. El a facut public acest lucru nu ca raspuns la o interpelare parlamentara, ci intr-un comentariu pe Facebook, la indemnul unui internaut de a-si da demisia. Dacian Ciolos a spus si ce candidat ar alege el la scrutinul din decembrie.

"Mergeti inapoi la Bruxelles!", l-a indemnat un internaut pe Dacian Ciolos, intr-un comentariu la postarea premierului pe Facebook, privind reducerea birocratiei. 

"Nicio grija, nu merg nicaieri. Mai am treaba aici", a raspuns Dacian Ciolos, atragand peste 600 de Like-uri de la fanii sai.

De asemenea, premierul a raspuns unui comentariu in care i se reprosa ca nu candideaza la alegerile parlamentare si ca proiectele pe care le propune nu vor mai insemna nimic in 2017.

"Cred ca e important sa facem atat cat putem acum, in prezent, si sa ne gandim la cum pot fi lucrurile mai bune in viitor. Orice actiune buna din prezent genereaza asteptari mai mari de la viitor. Asta e natura umana optimista si creatoare. O sa merg si eu la alegeri si o sa votez pe cineva in care am incredere ca va duce mai departe ce am facut bun si ca va veni cu noi idei bune. Fatalitatea nu e o realitate, e doar un punct de vedere. Si eu unul nu privesc lucrurile din acest punct de vedere", a scris Dacian Ciolos.

Premierul a mai anuntat pe Facebook ca deja se vad rezultatele modificarii legislatiei prin care s-au simplificat procedurile de obtinere a unor documente si adeverinte.

"La numai doua luni de la adoptarea primului pachet pentru simplificare, incepem sa vedem primele rezultate: mai putine documente pe care oamenii trebuie sa le aduca la institutii, mai putine drumuri la ghisee, mai putine cheltuieli. Am discutat ieri cu ministrii in cadrul unei sedinte de Guvern suplimentare despre progresele facute, pentru ca exista progrese in mai multe domenii: eliminarea cerintei de depunere a copiilor legalizate dupa documente, acceptarea copiei dupa buletin in format electronic, solicitarea cazierului de catre institutii direct unitatilor de politie. 

De asemenea, am stabilit care vor fi pasii urmatori, iar in acest sens vom veni in curand cu propuneri consistente si pentru zona de fiscalitate si mediu de afaceri", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Premierul Dacian Ciolos va merge luni, 19 septembrie, in fata plenului reunit al Parlamentului, unde va prezenta situatia economica a tarii, a anuntat Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.6407 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006536 (s)