News Flash:

Dacian Ciolos a discutat cu omologul canadian, Justin Trudeau, despre ridicarea vizelor

21 Septembrie 2016
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos2
Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, la New York, cu omologul sau canadian, Justin Trudeau, cei doi apreciind ca exista perspective bune pentru ridicarea vizelor pentru romanii care merg in Canada intr-un viitor apropiat.
”Cei doi premieri au discutat despre liberalizarea vizelor pentru cetatenii romani, constatand ca exista perspective bune pentru ridicarea vizelor intr-un viitor apropiat. De asemenea, au discutat si despre contributia Canadei la operationalizarea deciziilor luate la summitul de la Varsovia cu privire la flancul estic al NATO de la Marea Neagra”, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.
Miercuri dimineata, premierul Dacian Ciolos a scris, pe Facebook, ca prima zi la Organizatia Natiunilor Unite a fost incheiata cu convingerea ca Romania are ”vocatia unui actor important in relatiile internationale multilaterale”.
”Am participat la deschiderea Adunarii Generale, la intalnirea liderilor organizata de presedintele SUA, Barack Obama pe tema crizei globale a refugiatilor si la conferinta despre Guvernare Deschisa gazduita de Franta si Africa de Sud. In marja reuniunii ONU, am avut intalniri cu premierul canadian Justin Trudeau, cu presedintele Finlandei, Sauli Niinisto, cu presedintele Egiptului, Abdel Fattah El Sossi, cu secretarul general ONU, Ban Ki-moon si cu Directorul Executiv UNEP, Erik Solheim”, a adaugat Ciolos.
Prim-ministrul Dacian Ciolos participa in perioada 20-23 septembrie la cea de-a 71-a sesiune a Adunarii Generale a ONU.
Miercuri el va sustine alocutiunea nationala in cadrul dezbaterii generale la nivel inalt a celei de-a 71-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU. Seful Executivului are programate intalniri cu reprezentantii principalelor organizatii evreiesti din SUA, cu comunitatea romaneasca, cu presedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, si cu presedintele Adunarii Generale a ONU, Peter Thompson.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005757 (s)