News Flash:

CUTREMURATOR! Ce a scris pe peretele din apartament criminalul din Timisoara, dupa ce si-a ucis sotia in varsta de 26 de ani

25 Mai 2018
974 Vizualizari | 0 Comentarii
img 1

Tanarul de 29 de ani din Timisoara care a recunoscut ca si-a ucis sotia intr-o criza de gelozie, si apoi a incercat sa se sinucida, a fost audiat de procurori.

Barbatul si-a recunoscut fapta, iar vineri procurorii vor propune arestarea lui preventiva, insa in lipsa - pentru ca tanarul este inca in spital, intubat. Ca amanunt socant din investigatie, dupa crima, el a lasat un mesaj pe peretele apartamentului.

Potrivit unor surse din ancheta, dupa ce si-a ucis sotia, tanarul a scris pe un perete mesajul ”Ti-am zis sa nu ma inseli”. De altfel, joi seara, la audieri barbatul le-a spus procurorilor ca si-a omorat sotia in timpul unei crize de gelozie.

Barbatul banuia ca ar fi fost inselat, cat timp el s-ar fi aflat la munca, in strainatate. Individul este internat si acum, sub paza la spitalul municipal din Timisoara.

Procurorii vor cere vineri arestarea lui preventiva pentru 30 de zile, in lipsa, pentru ca starea de sanatate inca nu ii permite sa fie incarcerat. In urma cu doua nopti, tanarul si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, apoi s-a urcat la volan si a intrat intr-un stalp, incercand sa se sinucida.


Cand medicii au ajuns la fata locului, le-a spus tot ce a facut si asa s-a aflat de crima.


barbatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005060 (s)