News Flash:

Cursuri suspendate în unele școli și grădinițe din Timiș

26 Februarie 2020
884 Vizualizari | 0 Comentarii

Inspectoratul Școlar Județean împreună cu Direcția de Sănătate Publică au hotărât suspendarea cursurilor în unele școli și grădinițe din Timiș, la unele clase și grupe, din cauza gripei.

Conform Inspectoratului Școlar Județean Timiș, s-a decis suspendarea parțială a cursurilor la Grădinița cu Program Prelungit nr. 22,Timișoara, în intervalul 25 – 27 februarie, la o grupă de preșcolari, unde trei copii din 30 sunt diagnosticați cu gripă și la Grădinița cu Program Prelungit din Giroc, unde sunt suspendate cursurile la două grupe de preșcolari (sunt șase copii cu gripă dintr-un total de 57), în intervalul 25 – 27 februarie.

Cursuri suspendate sunt și la Școala Gimnazială nr. 24 din Timișoara, la o clasă I, unde trei elevi din 25 au gripă. Perioada pe care sunt suspendate cursurile este 25 – 28 februarie. La Liceul Jean Louis Calderon din urbea de pe Bega sunt cursuri suspendate în perioada 25-27 februarie, la o clasă de a IV-a, unde trei elevi au gripă, din 25. Cursuri suspendate sunt și la Școala Gimnazială Remetea Mare, în perioada 26-28 februarie, la o clasă de a II-a unde sunt trei elevi cu gripă, din 16, dar și la Grădinița cu Program Prelungit nr 3 din Timișoara. Aici sunt suspendate cursurile în perioada 26-27 februarie, Sunt suspendate cursurile la grupa mijlocie, unde patru copii au gripă, din 30.

Cei de la Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara, unde sunt trei cazuri de gripă la grupa pregătitoare, vor solicita suspendarea cursurilor. Și la Școala Gimnazială Săcălaz sunt trei cazuri de gripă confirmate prin buletine de analize medicale, iar directorul solicită suspendarea cursurilor joi, la grupa mică-mijlocie (step by step), unde sunt 29 de preșcolari.

Cursurile se suspendă dacă trei sau mai mulți copii dintr-o clasă au gripă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006405 (s)