News Flash:

Cursuri suspendate in scolile din Timis din cauza vremeii

6 Februarie 2020
704 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala

Reprezentanti ai unor unitati de invatamant din Timis au hotarat suspendarea cursurilor, din cauza faptului ca nu au curent si incalzire. Vantul puternic de ieri a avariat retelele de energie electrica, iar cursurile au fost suspendate joi, 6 ianuarie.

Cursurile au fost suspendate la sapte unitati de invatamant din Timis, conform reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Timis.

Este vorba despre Scoala Gimnaziala Bethausen (cursuri suspendate la Scoala Primara Cladova, Gradinita si Scoala Primara Cliciova si Gradinita si Scoala Primara Cutina), Scoala Gimnaziala Ghilad, unde in corpul gradinitei nu este curent de miercuri seara, Scoala Gimnaziala Ghizela, unde nu este curent de miercuri, de la ora 16 si nu se pot incalzi salile de clasa, Scoala Gimnaziala George Garda Manastiur, unde nu este curent, Scoala Gimnaziala Teremia Mare, unde nu este curent si caldura.

Sunt suspendate cursurile si la Scoala Gimnaziala Topolovatu Mare – la Scoala Primara Ictar si Gradinita cu Program Normal Ictar – unde nu este curent si nu se pot incalzi clasele., dar si la Scoala Gimnaziala Varias, unde la Scoala din Gelu nu este curent si centrala nu functioneaza.

Cursurile vor fi recuperate la o data ulterioara. Conform informarii din Comitetul de iarna de la Institutia Prefectului Timis, desfasurat joi, 6 februarie, reprezentantii Enel au spus ca se actioneaza in toate zonele, iar unde au fost depistate avariile acestea sunt in curs de remediere.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006367 (s)