News Flash:

Cura de 10 zile care va scapa de candida

13 Iunie 2016
25626 Vizualizari | 0 Comentarii
candida
Principala specie a genului Candida este Candida Albicans implicata in una dinbolile cele mai frecvente, candidoza vaginala, infectie a vaginului datorata crestererii si inmultirii exagerata a ciupercii. 
Scurgerile albe, dense, branzoase, cu un miros puternic care sunt mai abundente decat de obicei sunt semn al unei posibile infectii cu Candida Albicans. Urinarile frecvente precum si infectiile tractului urinar pot fi de asemenea simptome ale infectii cu Candida Albicans. De asemenea, mancarimile in zona vaginala si anala precum si usturimile sunt un alt semn de ingrijorare. Inrosirea si inflamarea labiilor mici reprezinta un alt semnal de alarma.

tinctura foarte buna care lupta cu candidoza vaginala este cea de salcam. Sse prepara din 20 grame flori uscate, care se macereaza in 100 ml alcool 70°, timp de 10-14 zile. 

Cum se administreaza? Se pun circa 30 de picaturi într-un lighean cu zece litri de apa, apoi se fac spalaturi externe. Pentru rezultate buna, tratamentul trebuie urmat cel putin zece seri la rand, inainte de a merge la culcare.

 


candida candida albicans bolile tinctura candidoza vaginala salcam
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004538 (s)