News Flash:

Cuplu bomba in showbiz. Cu cine se iubeste Dorel, prostul satului din "Las Fierbinti"

9 Februarie 2016
4862 Vizualizari | 0 Comentarii
dorel las fierbinti
Discret cu viata lui personala, Dorel din Las Fierbinti nu se afiseaza prea des cu femeile din viata lui, motiv pentru care si le tine atat de mult timp ascunse. Asa s-a intamplat si cu ultima iubita, Ioana Chiorcea, despre care s-a aflat abia in 2015 ca aveau o relatie de trei ani. Oricum, nici bine nu si-a  obisnuit fanii din Las Fierbinti ca are o relatie ca a devenit si burlac, insa nu pentru mult timp. Totul s-a intamplat dupa sarbatori, Ioana si Dorel au ales sa se desparta, insa nu va ganditi ca actorul Mihai Dragomir sufera din dragoste, caci la scurt timp s-a aruncat in bratele focoasei Dj Harra, impreuna cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste, evident, la inceput, de doar cateva saptamani.
CANCAN.ro, deja evident, site-ul numarul 1 al Romaniei, dezvaluie in exclusivitate ca Dana Neacsu, alias Dj Harra, este indragostita pana peste cap de carismaticul actor, cunoscutul Dorel din Las Fierbinti, care ar fi cucerit-o cu umorul lui sigur si bun. De altfel, cei doi petrec foarte mult timp impreuna in locuinta actorului din zona Titan. Dana si Mihai nu s-au mutat inca impreuna, insa nu mai e mult pana acest lucru se va intampla, caci din 7 zile ale saptamanii 4 sunt in casa lui, scrie cancan.ro.
S-au despartit in 2015
Mihai Dragosmir, alias Dorel din Las Fierbinti, a avut o relatie de iubire cu Ioana Chiorcea, care lucreaza intr-o companie nationala si e pasionata de teatru si de dans. Nu stim ce s-a intamplat intre cei doi, insa cert este ca nu s-au mai inteles si nici celebrarea celor trei ani de relatie nu i-a mai unit pe cei doi. In noiembrie 2015, Ioana si Mihai erau impreuna, insa dupa sarbatori ceva s-a rupt intre cei doi. La doua luni dupa despartirea de iubita lui, in viata actorului a intervenit Dana Neacsu, alturi de care traieste o idila.

Galerie Foto

dj_harra
ioana chiorcea dana neacsu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006117 (s)