News Flash:

Cum vom circula in zona pasajului Michelangelo de Craciun

16 Decembrie 2014
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca soferii nu vor putea folosi probabil noul pasaj Michelangelo pana la Craciun, dupa cum estimau initial oficialii Primariei Timisoara, se ia in calcul macar deschiderea circulatiei pe bretelele care vin de o parte si de cealalta a pasajului pe bulevardele Vasile Parvan si Corneliu Coposu. Luni a fost testata semaforizarea in intersectia din Piata Leonardo da Vinci.
Primarul Nicolae Robu le-a spulberat sperantele soferilor care sperau inca sa poata circula cu masina, de sarbatori, prin noul pasaj rutier Michelangelo. Edilul a afirmat la finele saptamanii trecute ca probabil pasajul nu va putea fi dat in folosinta pana de Craciun.

Cine distruge florile de pe "Michelangelo"? Ce spune politia

Cum a fost sarbatorita ziua de 1 Mai pe santierul Michelangelo
 
„A trecut un an si opt luni de cand am inceput aceasta lucrare extrem de complexa, extrem de grea, si nu cred ca poate fi cineva nemultumit de ritmul in care s-a lucrat. Va fi ceva foarte frumos, insa tinand seama de cat de ploios a fost anul 2014 si cat de capricioasa e vremea acum e posibil sa nu dam in folosinta lucrarea pana la Craciun... Deci zilele ramase pana la Craciun ar fi suficiente sa putem termina, dar nu poti face hidroizolatie si nu poti sa torni asfaltul pe care il folosim la temperaturi mai scazute”, a explicat Robu.
Exista insa si o veste buna, se ia in calcul deschiderea traficului pe bretelele de circulatie care vin pe langa pasaj pe bulevardele Parvan si Coposu in perioada urmatoare, posibil chiar in acest sfarsit de saptamana. Totul, in functie de cum vor avansa lucrarile pe cele doua artere. Primarul Nicolae Robu spune ca nu s-a luat inca o decizie cu privire la redeschiderea circulatiei pe toate relatiile de mers. Se fac insa pregatiri in acest sens, pentru ca luni a fost testata semaforizarea in intersectia din zona Michelangelo – Piata Leonardo da Vinci.
„N-am hotarat inca nimic. Mai avem de lucru si la suprafata, la trotuare si la spatiile verzi. Eu vreau sa arate totul bine... Trebuie sa analizam din toate punctele de vedere si vom lua cea mai buna decizie”, ne-a declarat Robu.
Cert este ca lucrarile la partea carosabila sunt finalizate pe respectivele bretele de circulatie, s-au executat si marcajele, iar in acest moment mai este de lucru la partea de trotuare pe bulevardul Vasile Parvan, pe portiunea spre Bega, si amenajarea spatiilor verzi, realizata partial.

robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006337 (s)