News Flash:

Cum vei gasi dragostea, in functie de luna ta de nastere

29 Ianuarie 2018
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete

Cum veti gasi in sfarsit dragostea in 2018? Sa vedem ceea ce prognoza lunii de nastere are de spus despre asta!

Ianuarie
Una dintre trasaturile cele mai pozitive este etica muncii tale. Sunteti tipul de persoana care intelege ca trebuie sa depuneti efortul necesar pentru a castiga lucrurile pe care le doriti cel mai mult in viata. Dar asa te vei indragosti in 2018: te vei intalni cu cineva care in sfarsit te va face sa realizezi ca exista si alte lucruri in viata care sunt vrednice de timpul tau – lucruri care nu se refera la locul de munca sau cariera ta.

Februarie
Modul in care va puteti astepta sa va indragostiti in 2018 este absolut neasteptat. Va veni de nicaieri. Veti fi orbiti si ati putea fi chiar coplesiti la inceput. Dar aceasta va fi o surpriza binevenita  si va fi cu siguranta unul dintre cele mai importante momente ale anului in ceea ce va priveste.

Martie
Va puteti astepta sa va indragostiti de cineva care va satisface toate nevoile. Aceasta va fi o persoana care va va rasfata ca pe un copil. Va fi o schimbare a ritmului pentru dumneavoastra, pentru ca suteti obisnuit sa fiti cel care se ocupa de oamenii din jur.

Aprilie
Aveti un sentiment bun de constiinta de sine. Sunteti atat de obisnuit sa analizati si sa va ganditi la lucrurile pe care le vreti cu adevarat in viata. Va cunoasteti foarte bine si stiti ce va doriti de la viata amoroasa. Veti cunoaste o persoana care va va face sa va simtiti confortabil cu a fi voi insiva.

Mai
De-a lungul intregii vieti, ati fost intotdeauna acea persoana care doreste sa traiasca viata asa dupa bunul plac. Sunteti incredibil de nelinistit, curios si aventuros. Incercati intotdeauna sa explorati lumea din jurul vostru. Dar, in 2018, va puteti astepta sa va indragostiti de cineva care va va face sa doriti sa fiti o persoana familista. Aceasta este persoana care va va oferi doza de domesticire de care aveti nevoie.

Iunie
Exista vesti bune pentru tine in 2018. Te poti astepta sa gasesti in dragostea si in relatia pe care ai visat-o mereu. Te vei indragosti de cineva care iti va face toate visele despre dragoste si dragostea sa devina realitate. Practic, vei avea ocazia sa traiesti in basmul pe care l-ai dorit intotdeauna pentru tine.

Iulie
Aveti o multime de prieteni, deoarece sunteti amabil. Dar rareori gasiti succes in romantism, pentru ca nu va place sa va deschideti lumii din jurul vostru. Dar, in 2018, va puteti astepta sa va indragostiti de cineva care va va surprinde. Aceasta persoana va fi capabila sa va faca sa va simtiti confortabil cu a fi vulnerabil si sa va deschideti mai mult.

August
Esti atat de obisnuit ca oamenii sa-ti hraneasca ego-ul. Dar, in 2018, va puteti astepta sa va indragostiti de cineva care va va provoca de fapt. Aceasta persoana va face lucrurile mult mai dificile pentru dumneavoastra, dar intr-un fel, nu va deranjeaza aceasta schimbare.

Septembrie
Ati fost dezamagit si ranit de prea multe ori in trecut si de aceea ati devenit persoana detasata si indiferenta ca sunteti acum. Dar, in 2018, veti intalni cu adevarat pe cineva care va va face sa doriti sa renuntati la stilul vostru de viata incredibil de detasat si neemotional.

Octombrie
Sunteti de obicei o fiinta umana foarte sigura pe dumneavoastra. Rar intalniti pe oricine care va poate face sa va indoiti de propria perceptie. In 2018 va veti indragosti de cineva care va juca mai departe in aceasta naratiune. Veti fi cu o persoana care intareste de fapt toate credintele pe care le ai pentru tine.

Noiembrie
Aveti o minte ascutita si un spirit rapid. Intotdeauna ati trecut prin viata presupunand ca oamenii nu pot tine pasul la nivel intelectual. Dar, in 2018, veti intalni in sfarsit pe cineva care va fi potrivit cu mentalitatea dumneavoastra . Aceasta persoana va putea sa va provoace la un nivel intelectual.

Decembrie
Aveti tendinta de a fi foarte controlat si metodic atunci cand va apropiati de dragoste, dar toate acestea vor fi aruncate afara din fereastra  in 2018. Va puteti astepta sa va indragostiti de cineva care va va face sa va depasiti limitele. Nu va trebui sa fiti atat de ezitant si precaut cu sentimentele voastre


ianuarie februarie martie aprilie octombrie noiembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004679 (s)