News Flash:

Cum va fi vremea vineri in toata tara

27 August 2015
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vineri, vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 34 de grade, izolat mai scazute pe litoral pana la 27 de grade.
Minimele termice vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 22 de grade in Dealurile de Vest si in delta.
LA BUCURESTI:
Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza, cu o maxima termica de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura minima va fi de 17...18 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.
LA MUNTE:
Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice, in crestere usoara, vor caracteriza o vreme calda pentru sfarsitul lunii august.
LA MARE:
Vremea va fi predominant frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime intre 19 si 22 de grade.  
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 24 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)