News Flash:

Cum va fi vremea miercuri si joi

23 Decembrie 2014
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri, VREMEA va fi predominant frumoasa si mult mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada din an in aproape toata tara. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare, dimineata in nordul Carpatilor Orientali, unde izolat vor mai fi posibile, precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, iar in cursul noptii in partea de nord-vest a teritoriului, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe mixte.
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in Transilvania si 18...19 grade in dealurile Olteniei si ale Munteniei; minimele termice se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade. Va fi ceata in Campia de Vest, pe spatii restranse dimineta si local noaptea, in timp ce in restul zonelor se va semnala numai la nivel izolat.
BUCURESTI

Vremea va fi frumoasa si mult mai calda decat ar fi normal in ultima decada a lunii decembrie, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Minima termica va fi de 0...2 grade.
JOI
Desi valorile termice vor scadea usor fata de ziua precedenta, vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal la aceasta data in special in regiunile extracarpatice. Cerul se va innora treptat in vest, centru, nord si nord-est si, indeosebi seara si noaptea, pe arii restranse se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie si trecator, spre dimineata, lapovite sau fulguieli. In zona Carpatilor Orientali local se vor semnala precipitatii mixte, iar pe timpul noptii acestea isi vor face aparitia pe spatii restranse si in Carpatii Occidentali. In regiunile din sud si sud-est, cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului si izolat ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 5 si 14 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade.

miercuri vremea bucuresti vremea joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005277 (s)