News Flash:

Cum va fi vremea la sfarsit de saptamana in intreaga tara

11 Iunie 2015
1449 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vineri, vremea va fi calduroasa in orele amiezii in cea mai mare parte a tarii. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 de grade in depresiuni, pe litoral si in nordul Moldovei si 34 de grade izolat in Campia de Vest. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in zona montana, unde, indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii, local vor fi averse si descarcari electrice.
In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi de 10...11 grade in estul Transilvanie si 21 de grade pe litoral.
BUCURESTI
Vremea se va mentine calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, dar conditiile de ploaie de scurta durata vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.
MUNTE
Vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali si doar izolat in cei Occidentali. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. Valorile termice vor creste usor fata de intervalul anterior.
MARE
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade, iar cele minime intre 18 si 21 de grade.
 Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 21 de grade.

bucuresti munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006149 (s)