News Flash:

Cum va fi vremea in week-end

24 Iunie 2016
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea
Vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in vestul si in sudul tarii. Disconfortul termic se va mentine accentuat in majoritatea regiunilor, dar cu precadere in jumatatea de sud-vest unde indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, informeaza ANM.
Sambata

IN TARA
Vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in vestul si in sudul tarii. Disconfortul termic se va mentine accentuat in majoritatea regiunilor, dar cu precadere  in jumatatea de sud-vest unde indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, dar cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza in zonele montane si cele deluroase din sudul tarii, iar seara si la inceputul noptii si in partea de vest a teritoriului unde local vor fi averse si descarcari electrice.
Punctiform ploile vor avea caracter torential si va cadea grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata asociat averselor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27...29 de grade pe litoral si in jurul a 35 de grade izolat in Campia de Vest si Campia Romana, iar cele minime intre 16 si 24 de grade, usor mai mici in depresiuni.
BUCURESTI
Vremea va fi in continuare calduroasa, iar disconfortul termic se va mentine. Temperatura maxima se va situa in jurul a 33 de grade si indicele temperatura-umezeala va fi la pragul critic de 80 de unitati in orele dupa-amiezii. Minima termica va fi de 19...20 de grade, usor mai mica in zona preoraseneasca.  Cerul va fi variabil, iar vantul in general moderat.
Duminica
Va fi in continuare o vreme calduroasa in aproape toate zonele, iar disconfortul termic, desi mai putin accentuat ca in precedentele zile, se va mentine in special in zonele de campie din sudul si din vestul tarii, unde indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil.
O usoara instabilitate atmosferica se va manifesta dupa-amiaza si seara in partea de vest si de sud a tarii prin innorari temporar accentuate si pe spatii restranse averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe litoral, dar de scurta durata si in rest, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 34 de grade, iar cele minime intre 15 si 24 de grade, mai scazute in depresiunile intramontane.

anm sambata in tara bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006404 (s)