News Flash:

Cum va fi vremea in urmatoarele zile

20 Septembrie 2016
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1
Meteorologii anunta ca in zilele urmatoare vremea va fi in general inchisa si va deveni rece pentru aceasta data in toata tara. Cerul va fi noros si temporar va ploua, in special pe timpul zilei. La sfarsitul saptamanii,valorile termice diurne vor marca o crestere in toata tara.

La noapte, cerul va fi mai mult noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 40...50 l/mp, cu precadere in regiunile estice si sud-estice si in zonele de deal si de munte. In partea de sud-est a teritoriului ploile vor mai fi insotite de descarcari electrice si posibil grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Moldovei, jumatatea de est a Munteniei, Dobrogea si la munte. Temperaturile minime se vor incadra intre 9 si 17 grade.

BUCURESTI. Innorarile vor persista, va ploua si se vor cumula cantitati de apa de 15...20 l/mp. In primele ore ale noptii vor mai fi posibile descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura minima va fi de 14...15 grade.

MARTI. Vremea va fi in general inchisa si va deveni rece pentru aceasta data in toata tara. In cursul zilei, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe spatii extinse in majoritatea regiunilor, iar noaptea aria de nebulozitate si ploi se va restrange treptat catre sud-vest. Local cantitatile de apa vor mai depasi 20...30 l/mp si izolat, cu precadere in nordul olteniei, 50 l/mp. In zona montana inalta, la peste 1800 m altitudine, vor aparea si precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari locale, in special in sud-estul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10...11 grade in depresiunile intramontane si 20 de grade pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade.

BUCURESTI. Vremea va fi in general inchisa si va deveni rece pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi noros si temporar va ploua, in special pe timpul zilei. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 9...10 grade. 

MIERCURI. Vremea se va ameliora in privinta ploilor, dar se va mentine mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. In estul, sudul si centrul tarii cerul va avea innorari temporare; va ploua local in zona montana si submontana, unde se mai pot cumula izolat peste 15 l/mp si pe arii restranse in rest. In vest si in nord-vest cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie reduse. In zona montana inalta, la peste 1800 m altitudine, se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 in nordul Munteniei si estul Transilvaniei si 21 de sudul Olteniei, iar cele minime intre 4 si 12 grade, mai mici in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 1 grad. Vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI. Vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 9...10 grade.

JOI. Valorile termice vor continua sa se mentina mai coborate decat cele climatologic specifice in ultima decada a lunii septembrie. Cerul va avea innorari temporare in nord, nord-est si centru, unde pe timpul zilei va ploua local, indeosebi la munte. In restul tarii, cerul va fi variabil, iar ploile izolate. In zona montana inalta, vor mai fi precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 in depresiuni si 20 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime intre 2 si 12 grade. Vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI. Vremea va fi in continuare racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 8...9 grade.

LA SFARSITUL SAPTAMANII. Valorile termice diurne vor marca o crestere in toata tara, insa vremea se va mentine racoroasa dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 23 de grade, iar cele minime, in general, intre 3 si 12 grade. Vremea va fi in general frumoasa, insorrita, cu putine ploi pe la munte si ceata in orele dimineatilor.

bucuresti marti miercuri joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005012 (s)