News Flash:

Cum va fi vremea in URMATOARELE ZILE

15 Septembrie 2016
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 2
Meteorologii anunta ca vremea se va mentine deosebit de calda in regiunile sudice, estice si centrale, in timp ce in restul teritoriului, pe fondul accentuarii instabilitatii atmosferice, valorile termice diurne vor marca o scadere, dar vor continua sa fie mai ridicate decat mediile multianuale specifice perioadei. La inceputul saptamanii viitoare, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in toata tara si va ploua pe arii extinse

Joi, in valorile de temperatura, desi in scadere fata de ziua precedenta in sud si sud-est, se vor mentine in cea mai mare parte a tarii peste cele normale pentru mijlocul lunii septembrie; astfel, maximele se vor incadra intre 21...22 de grade in nordul litoralului si 31...32 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in zona montana si in sud-estul teritoriului, unde mai ales dupa-amiaza pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, vor fi conditi de ceata

In Bucuresti, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...30 de grade.

Vineri, in vremea va deveni din nou deosebit de calda pentru aceasta perioada din an. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 23...24 de grade pe litoral si 33 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari pe parcursul zilei la munte si in sud-estul extrem, iar in a doua parte a noptii in vestul si nord-vestul tarii, zone unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in Dobrogea. In depresiuni vor fi conditii de ceata, in orele diminetilor.

In Bucuresti, vremea va fi cu mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an, astfel ca temperatura maxima va fi de 31...32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat.

Sambata, vremea se va mentine deosebit de calda in regiunile sudice, estice si centrale, in timp ce in restul teritoriului, pe fondul accentuarii instabilitatii atmosferice, valorile termice diurne vor marca o scadere, dar vor continua sa fie mai ridicate decat mediile multianuale specifice perioadei. Treptat, in jumatatea de nord-vest a tarii innorarile se vor accentua si, mai ales seara si noaptea, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii cand fenomenele specifice instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia pe arii restranse. Izolat, mai ales in zona de munte, se vor inregistra cantitati de apa insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 de grade in delta si 34 de grade in Oltenia si Muntenia.

In Bucuresti, in cursul zilei, vremea va fi frumoasa si deosebit de calda, temperatura maxima urmand a se situa in jurul valorii de 33 de grade. Noaptea, treptat, gradul de nebulozitate va fi in crestere, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat.

TENDINTA

Duminica - Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice vor marca o scadere in toate regiunile, mentinandu-se totusi mai ridicate decat cele normale pentru acesta data in sud-estul teritoriului. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in zonele montane, in nordul si in centrul tarii, iar dupa-amiaza si noaptea si in regiunile estice si sud-estice; in restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local. Izolat, mai ales la munte, se vor cumula cantitati de apa mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21...22 de grade in Dealuriele de Vest si 32 ...33 de grade in sudul Munteniei si in Dobrogea.

Luni si Marti - Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in toata tara si va ploua pe arii extinse, local moderat cantitativ, iar valorile termice vor continua sa scada, apropiindu-se de mediile climatologic specifice acestei perioade. 

joi bucuresti vineri sambata tendinta duminica luni marti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2036 (s) | 43 queries | Mysql time :0.056484 (s)