News Flash:

Cum va fi VREMEA in urmatoarele zile

27 Martie 2015
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
In weekend, temperaturile maxime se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei si isi vor face aparitia si precipitatiile. De la inceputul saptamanii viitoare, insa, vremea se incalzeste din nou.

Vineri, vremea se va raci, mai ales in regiunile sudice, sud-estice si centrale, unde va fi o scadere de pana la 10 grade fata de joi, iar valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, la inceputul intervalului in sudul si sud-estul tarii, apoi si in celelalte regiuni. La munte, la altitudini de peste 1.800 m, precipitatiile vor fi, trecator, si sub forma de lapovita si ninsoare. Pe arii restranse in jumatatea de sud a tarii, mai ales la deal si munte, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vantul se agita pe la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in Moldova si estul Transilvaniei si 21 de grade in nord-vest.

Vremea se raceste si in Bucuresti, unde nu vor fi mai mult de 11...12 grade, in conditiile in care cerul este acoperit de nori, ploua si se mai agita putin si vantul.

Sambata, se raceste in toate regiunile. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii. Pe arii restranse in Banat si Moldova si izolat in rest, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. La munte, mai ales in a doua parte a intervalului, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea unele intensificari la munte si trecator in vest si sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in est si 14 grade in sud si centru.

In Capitala, vremea ramane usor mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada. Cerul va fi noros si continua sa ploua, iar vantul se mai simte din cand in cand. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade Celsius.

Incheiem saptamana cu o vreme mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, mai ales in centrul si nord-estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 15 grade, local, in sudul tarii. Cerul va fi mai mult noros si local va mai ploua, iar in zona montana inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari in estul si sud-vestul tarii, precum si la munte si numai izolat in rest.

Nici in Bucuresti nu se intrevede o vreme mai buna duminica. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade.

La inceputul saptamanii viitoare se incalzeste din nou vremea si vom ajunge sa avem parte de valori termice mai ridicate fata de mediile climatologice specifice perioadei. In schimb, ploile nu se opresc, acestea vor fi prezente la inceput in jumatatea de nord a teritoriului, dar la nivel local si in rest, in timp ce la munte, precipitatiile vor fi mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade.

vineri sambata capitala bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004670 (s)