News Flash:

Cum va fi VREMEA in noaptea de REVELION 2016 si in prima zi a NOULUI AN

31 Decembrie 2015
1499 Vizualizari | 1 Comentarii
ninsoare aprilie 1
Vremea va fi predominant frumoasa, dar rece. Ziua, cerul va fi variabil in est si in sud-est si senin in restul zonelor, iar vantul va avea usoare intensificari in Dobrogea si estul Munteniei.
In cursul zilei de joi in orele diminetii local va fi ger in nord si in centru, iar la amiaza temperatura aerului va ajunge la valori maxime cuprinse intre -6 si 2 grade. Noaptea dintre ani va fi senina in toate regiunile, vantul va sufla moderat in sud-est, iar vremea va fi geroasa in Maramures, Transilvania, Moldova si in zonele de deal din Muntenia, Oltenia si Crisana, astfel ca spre dimineata se vor inregistra temperaturi minime cuprinse intre -14 si -5 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la -19 grade. Izolat se va semnala ceata cu depunere de chiciura.
Vineri, in prima zi a anului 2016, vremea va fi in continuare rece, geroasa dimineata si noaptea in nord, nord-est si centru si local in restul tarii. Cerul va fi partial noros ziua in extremitatea estica si de sud-est, iar noaptea in regiunile sud-vestice, zone unde doar izolat va fulgui. In restul timpului si al teritoriului cerul va fi senin. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari pe litoral si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre -13 si -4 grade, mai coborate in depresiuni, spre -18 grade. Izolat se va semnala ceata cu depunere de chiciura.
LA BUCURESTI vremea va fi frumoasa, dar rece. Cerul va fi variabil ziua si senin in cursul noptii, iar vantul va sufla moderat la inceputul intervalului, apoi slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -8...-6 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004834 (s)