News Flash:

Cum va fi vremea in intreaga tara marti si miercuri

4 Mai 2015
1282 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea va deveni marti mai calda decat in mod normal la aceasta data, indeosebi in regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor situa intre 17 grade pe litoral si 30 de grade in Banat, iar cele minime intre 8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 18...19 grade in Dealurile de Vest.
Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse si descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii, local in zonele montane si submontane si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu intensificari la munte, in Dobrogea si in timpul averselor.
BUCURESTI
Vremea va deveni calda pentru aceasta perioada, cu o maxima termica de 26...27 de grade si o minima de 13...14 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat.
MIERCURI
Valorile termice vor continua sa creasca usor in cea mai mare parte a tarii si vor caracteriza o vreme calda, chiar deosebit de calda pentru prima decada a lunii mai in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 33 de grade, mai scazute pe litoral unde vor fi in jur de 17 grade, iar minimele termice se vor situa intre 10 si 18 grade. In cursul zilei va predomina o vreme frumoasa, cu cer variabil si doar izolat ploi de scurta durata, in special in zonele de munte. Seara si noaptea instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil cu aspect de vijelie in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Moldovei si izolat in celelalte regiuni. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi importante si va cadea grindina.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006898 (s)