News Flash:

Cum va fi vremea in intreaga tara, joi si vineri

7 Octombrie 2015
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Joi, valorile termice diurne vor scadea fata de ziua anterioara in toate regiunile, mai semnificativ in cele sudice, astfel ca vremea va deveni mai rece decat in mod obisnuit pentru prima decada a luni octombrie.
In jumatatea de vest a tarii, cerul va fi innorat, va ploua pe arii relativ extinse si izolat se vor cumula peste 15...20 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar ploile se vor semnala pe spatii mici. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in regiunile sudice si de rasarit, dar cu precadere in extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 18 grade, iar cele minime intre in general intre 1 si 10 grade. 
LA BUCURESTI:
Valorile termice vor scadea semnificativ fata de ziua anterioara, astfel ca vremea va deveni rece. Cerul va fi mai mult noros si vor fi conditii de ploaie slaba, trecatoare, mai ales noaptea. Vantul va continua sa prezinte intensificari in cursul zilei, apoi va deveni slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 6...8 grade.
VINERI
IN TARA:
Valorile termice vor fi mai scazute decat cele climatologic specifice perioadei din an, iar cerul va fi mai mult noros. Va ploua local in regiunile nord-vestice si pe arii restranse in rest. In nordul Carpatilor Orientali vor fi si precipitatii mixte, mai ales in cursul noptii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade. 

vineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006249 (s)