News Flash:

Cum si unde te EXCITI cel mai tare, in functie de zodie

17 Martie 2016
4261 Vizualizari | 0 Comentarii
excita barbat
Cati oameni, atatea moduri de excitatie si de raspuns la stimulii externi, cati barbatii atatea pasiuni, cate femei atatea bucurii marunte. Unele femei iubesc sa fie mangaiate pe sani, altele se excita la atingerea gatului si tot asa, cat in luna si in stele.

Te-ai intrebat vreodata de ce suntem totusi asa de diferiti cat vine vorba de zonele erogene?
Unul dintre motivele pentru care unii oameni se excita daca ii mangai pe cap si altii nu, consta in influenta astrala:

Berbec
Dupa cum se stie deja foarte bine, cele mai sensibile zone ale femeii Berbec, dar si ale barbatului Berbec sunt capul si fata sau, mai general vorbind, terminatiile nervoase.
Asadar, cei nascuti sub semnul astral Berbec reactioneaza la mangaieri pe frunte, la jocul cu parul lor (in timp ce le atingeti usor pielea de pe scalp) sau la masajul delicat al capului.
Extrem de excitat poate deveni Berbecul daca este muscat de ureche sau daca va lipiti cu delicatete degetele de tamplele lui. Pasiunea arzatoare a Berbecului poate fi trezita si cand partenerul doar ii sufla cald in ureche sau cand ii musca buza superioara.
Fii sigur ca toate acestea ii vor da fiori pe sira spinarii!
Taur
Zona sensibila a Taurului este, fara doar si poate, gatul. Daca vrei sa il exciti pe increzatorul Taur, incepe cu mangaieri usoare de pe spate pana la gat, cu o scurta oprire la baza craniului.
Daca vei adauga acestei calatorii cateva saruturi care sa sustina mangaierea, vei pune Taurul pe foc.
Poate ti se pare ca acest singur punct erogen iti limiteaza posibilitatile asupra corpului sau, dar nu trebuie decat sa fii putin inventiv: alege momente surprinzatoare, cum ar fi legarea cravatei si ceea ce pare a fi o atingere nevinovata, va deveni, pentru nativul din Taur, un stimul excitant.
Sopteste-i la ureche vorbe dulci... cand iti aluneci mainile cu pasiune, dar cu rabdare, saruta-i si musca-i usor gatul. Ritmul trebuie sa fie lent, pasional, intim si Taurul va intra intr-o lume a excitatiei totale, ample.
Gemeni
Partile cu cel mai mare grad de erotism al nativului din Gemeni sunt palmele si mainile. Mai ales femeia Gemeni raspunde extraordinar la o parada de saruturi care ii acopera mainile.
Asadar, vrei sa il vezi pe cel nacut sub semnul astral Gemeni topit de excitatie? Atunci nu ezita sa incerci un tertip nevinovat: suge-i degetele, unul cate unul.
Iar atunci cand te ridici cu mangaierile si saruturile de-a lungul mainilor, Gemenii vor fi coplesiti.
Joaca-te cu varful degetelor si o atingere abia simtita la acest nivel al corpului ii va frisoane. Sarutul pe interiorul bratului este deja un tratament special pentru cei din zodia Gemeni.
Pentru o varianta atragatoare si provocatoare, muta-ti limba si buzele, usor, de la cot la umeri.

Rac
Una dintre modalitatile prin care puteti duce un Rac pe culmile excitarii consta in, nimic mai complicat, decat "a sarut"...
Bineinteles, nu un sarut banal, ci unul de poveste, pasional, profund, sarutul de suflet, cu utilizarea completa a gurii, dar si cu implicarea corpului.
In plus, tot la categoria “cea mai sensibila parte a corpului” intra si, asa cum probabil va asteptati, sanii.
Atat femeia, cat si barbatul Rac se excita intens cand le sunt sarutate si atinse sfarcurile. Cand femeilor nascute sub acest semn astral le sunt framantati sanii, emotia este incomparabila.
Asa, cu mangaieri fine, usoare, dar pasionale vei tine vie dorinta sexuala a Racului. In timpul partidei de sex, mangaierea sanilor ii poate aduce pe Raci si mai aproape de punctul culminant.

Leu
Poate suna ciudat, dar zona erogena a nativului din Leu este de fapt decorul in care are loc partida de sex: o camera somptuoasa, in violet sau putin rosu, cu perdele de matase si mobilata in stil Ludovic poate fi un stimul real pentru Leu.
Apoi, partea din spate este o zona extrem de sensibila din punct de vedere erotic: maseaza-i spatele, atinge-i coloana vertebrala si acorda o atentie sporita coapselor lui.
Dupa astfel de alinturi, sigur Leul se va intoarce precum o pisicuta si se va darui cu pasiune.
Pentru a trezi ardoarea si virilitatea "regelui Leu", zgarie-i incet spatele si coapsele.
Fecioara
Daca vrei sa stimulezi un nativ din Fecioara, nu trebuie sa ocolesti niciodata, dar niciodata abdomenul.
Intreaga zona magica incepe de la osul pubian pana la partea de sus a pieptului – acesta este un traseu incantator pentru cei nascuti sub semnul astral Fecioara.
Exploreaza aceste parti ale corpului cu degetele, prin mangaieri fine, simple, cu limba sau chiar cu parul tau.
Pentru senzatii fine, foloseste-te si de unghii, inainte si inapoi pe stomacul unei Fecioare... daca vei realiza aceasta exploatare cu senzualitate, vei observa indata rezultatele.
Mai mult, acelasi efect nemaipoment il veti obtine si daca va folositi de un sapun cu parfum floral sau de un burete cu apa calduta.
In timpul actului sexual, foloseste miscari circulare pentru a te apropia din ce in ce mai mult de stomacul unei Fecioare, mai ales de zona buricului pe care este recomandat este sa il saruti. 
Balanta
Vei gasi o sensibilitate debordanta pe partea de jos a spatelui si pe fese, in cazul nativilor din Balanta.
Nici nu trebuie sa depui eforturi mari, trebuie doar sa fii atent la aceasta parte a corpului oriunde te afli, in mod spontan. De exemplu, daca va plimbati prin parc, atinge-i usor spatele.
In momentele intime, pune mana pe fesele ei si accentueaza-ti atingerile cu miscari circulare de la baza coloanei vertebrale pana spre umeri. Impinge moderat spre piele si intoarce-te mereu la minunatele fese.
Numai asa Balantele se vor trai intr-o frenezie ireala, excitandu-se foarte repede. Apoi, femeia Balanta adora sa ii fie admirate fesele!

Scorpion
Mai mult decat alte semne astrale, Scorpionul manifesta o sensibilitate crescuta a zonelor erogene. O simpla atingere in aceasta zona il va transforma pe nativul din Scoprion intr-un vulcan.
Se spune despre barbatul Scorpion ca se poate excita si numai daca poarta boxeri ceva mai stramti, iar despre femeile Scorpion se crede ca gasesc o placere nemaipomenita in autostimularea organelor genitale.
Ea se poate excita numai daca isi freaca picioarele...
Cat despre cunilingus sau sexul oral, femeia si barbatul Scorpion nu este nicicand mai fericit/a. Asa ca, joaca-te cu organele genitale ale Scorpionului si nu vei rata o excitare de pomina.

Sagetator
Soldurile sunt speciale pentru nativul din Sagetator si pe acelasi piedestal se afla si parul. Joaca-te cu el, mangaie-l, trage-l usor... efectele vor fi vizibile.
Daca repeti astfel de gesturi, femeia Sagetator va trai pasiunea ei cea mai mare.
Apoi, dar mai ales in cazul barbatilor, partea care inconjoara zonele genitale este extrem de sensibila, o simpla mangaiere in aceasta zona vulnerabila il va incanta pe nativul din Sagetator.
De asemenea, excitant pentru Sagetator este genunchiul si atingerile care ii rasfata zona de la genunchi pana la sold.
Cel nascut in Sagetator este relaxat si in acelasi timp stimulat de catre masajul cu ulei fierbinte – atinge-i coloana vertebrala cu unghia, in ritm lent si ti se va darui complet.
Capricorn
Barbatul Capricorn devine extrem de excitat atunci cand partenera lui ii atinge, cu sfarcurile, fata, gura, pipetul, abdomenul si, pentru punctul culminant, organele genitale.
Femeia Capricorn manifesta o forta senzuala vulcanica daca este sarutata pe burta sau in spatele genunchiului – de fapt, cam acesta este calcaiul lui Ahile al Capricornilor.
Pielea din zona buricului este foarte sensibila pentru nativul din Capricorn, la fel si pielea din spatele genunchiului care raspunde rapid la stimulii senzoriali.
O reactie fericita apare si daca ii masezi soldurile femeii sau barbatului Capricorn. Acelasi efect il are si sarutul de o parte si de alta a coloanei – un sarut lent, cu limba.
Varsator
Zonele erogene ale Varsatorului sunt, indiscutabil, picioarele si gleznele. Orice pozitie sexuala care permite atingerea acestor doua puncte, reprezinta pentru Varsator stimularea dorintei sexuale.
Exista o varietate de posibilitati de exploatare a acestor zone, il poti mangaia, saruta, ii poti linisti pielea cu o rasuflare de aer cald....
Daca faci dragoste cu un Viarsator, incearca pozitia "in picioare" si trece-ti piciorul in spatele genunchiului sau in spatele gleznei – vei observa cum nativul din Varsator se aprinde cu mai mult foc.
Un loc mai putin obisnuit pentru stimularea zonelor erogene ale Varsatorului poate fi o piscina sau un bazin de inot – vei obtine un plus de eficienta.
Asadar, concentreaza-te pe picioare si te vei bucura de un deliciu erotic.
Pesti
Pentru semnul astral Pesti, piciorul este cel mai sensibil si mai erotic punct al corpului sau. Un nativ din Pesti va raspunde foarte bine la masaje in jurul tendonului sau in jurul calcaiului.
Si sunt foarte receptivi si la atingerea usoara a bazei piciorului sau la sarutul degetelor de la picioare.
Asadar, daca vrei sa il exciti pe un nartiv din Pesti, trebuie sa incepi cu miscari circulare de la osul gleznei pana spre partea superioara a piciorului.
Daca ii framanti degetele de la picioare unei femei sau le prinzi cu gura si le musti usor, aceasta va tremura de placere.
Femeia Pesti este incantata cand partenerul ei se masturbeaza de piciorul ei si, oricat de ciudat ar suna, un barbat Pesti devine extrem de excitat cand isi freaca piciorul de zona pubiana sau de fundul partenerei.
O atingere un un burete cu apa calda, de-a lungul picioarelor, ii face pe Pesti mult mai repcetivi la stimulii erotici. (one.ro)

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007165 (s)