News Flash:

Cum si unde sa faceti sex, daca locuiti cu parintii

9 Iulie 2015
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
fa dragoste dupa nastere
Pentru o mare parte din adolescenti este greu sa gaseasca locul ideal in care sa-si petreaca clipele intime alaturi de partener. Mai toti locuiesc alaturi de parintisi, foarte rar, raman singuri acasa. 

Viata sexuala regulata este, insa, un element important intr-o relatie si nu merita trecuta in plan secund. Ce si cum sa faceti pentru a va bucura de sex, o relatie stabila si o convietuire cordiala cu parintii? Teen Problem ne prezinta cateva optiuni.

Trimiteti-i de acasa intr-un mod delicat

Bineinteles ca nu veti merge la parinti, spunandu-le "mama, tata iesiti sa va plimbati putin pe afara, ca noi aveam planuri sa rupem patul din dormitor". Actionati intr-un mod mai delicat. Oferiti-le bilete la o piesa de teatru, la un film care ruleaza la cinema si care ar putea fi pe gustul lor sau o invitatie pentru doi la restaurant. Ei se vor bucura ca va ganditi la ei. Evident, isi pot da seama care sunt intentiile voastre, dar una e sa presupuna si alta sa auda zgomote ciudate din camera alaturata.

Sexul in masina

Acest plan ar functiona daca cel putin unul dintre voi ar avea permis de conducere si masina. Ar putea fi un loc destul de inconfortabil, dar aveti sansa sa inventati si sa va pigmentati viata sexuala. Nu uitati un lucru esential: parcati intr-un loc mai dosnic, pentru a nu fi remarcati de trecatori, mai ales de cei in uniforma.

Sexul de dimineata

Spune-i partenerului sa ramana peste noapte la tine si fiti linistiti. Dimineata, cand parintii sunt la bucatarie, ocupati cu pregatirea cafelei si a micului dejun, va puteti bucura unul de altul. Ei se vor grabi, in jurul lor va fi galagie, crezand ca inca dormiti si nici nu-si vor da seama cu ce va ocupati in acele momente. 

Acelasi lucru s-ar putea intampla si in timpul zilei, cand ati putea gasi pretextul ca va uitati la un film. Unii parinti intra si ies din camera copilului fara sa anunte, asa ca, in aceste cazuri nu riscati. Daca nu sunt asemenea gen, atunci dati sonorul tare la televizor, dati drumul la film si distrati-va.

Nu merita sa dati bani pe camere de hotel pentru a face sex. In primul rand, nu-i romantic si, in plus, va veti goli buzunarele. Omul intotdeauna gaseste un loc potrivit, daca are chef. Bucurati-va de partener intotdeauna cand aveti dorinta. Pentru a avea o relatie stabila, trebuie ca sexul sa fie parte esentiala a acestei relatii. (sursa: ziare.com)

 


adolescenti intime parinti singuri acasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005696 (s)