News Flash:

Cum se mentine o gradina verde pentru eternitate? Solutii de la Bricolaj Market

30 Iulie 2019
839 Vizualizari | 0 Comentarii

Gradina, spatiul perfect pentru deconectarea de la rutina zilnica si stresul cotidinian, are numeroase influente asupra starii fiecaruia. Gradinaritul presupune, in primul rand, dezvoltarea atentiei si grijii. Mai pe scurt, gradina este ca o sala de gimnastica verde, imbunatateste forta si rezistenta, respiratia, iar expunerea la soare furnizeaza vitamina D.

Pentru a putea ingriji gradina ce furnizeaza atata lucruri bune pentru fiecare, este nevoie de numeroase ustensile si sisteme. Cu siguranta e de dorit a petrece timp in gradina cu scopul relaxarii decat cu scopul de a o ingriji. De aceea trebuie achizitionate doar produse de calitate, inteligente, ce fac o mare parte din treaba singure.

Bricolaj Market, magazinul ce reprezinta solutia casei tale, comercializeaza atat produse ce asigura functionarea optima a locuintei, cat si a gradinii. De la sisteme de incalire, tevi si fitinguri, sanitare la articole pentru gradina, scule si unelte, energie verde, electrice si nu numai.

Produsele de care o gradina are nevoie pentru a functiona la capacitate maxima

Pentru ca aceasta sa functioneze optim, dupa un concept tehnologizat ce mai reduce din sarcinile fiecarei persoane in gradina, este nevoie de produse, din cadrul magazinului Bricolaj Market, precum:

  • Pompe de gradina
  • Hidrofoare
  • Masini si echipamente pentru gradini
  • Sisteme si accesorii de irigat
  • Apometre si accesorii apa

In cadrul magazinului se regasesc toate aceste produse de la branduri consacrate precum Grundfos, GreenField, Elpumps.

De exemplu, in clasa de pompe de gradina se regasesc modele de pompe pentru uz gospodaresc, de diferite capacitati. Important este ca fiecare gradina sa aiba si o pompa ce asigura aspirarea apei si drenarea acesteia in cazul unor inundatii.

Si sistemele si accesoriile de igitat sunt importante. In cadrul magazinului se regasesc variante avantajoase. O recomandare este sistemul prin picurare - cel care asigura nivelul optim de apa fara risipa. Acest tip de sistem de inrigatii este indicat atat pentru culturile de sol, cat si pentru cele de sere, cele restranse sau extinse.

La Bricolaj Market se gasesc solutii complete pentru intretinerea la nivel inalt a gradinii, cei interesati pot, de asemenea, sa achizitioneze si apometru de la branduri consacrate.

Accesoriile pentru sisteme de gradina sunt si ele importante. Chiar daca par doar mici detalii, acestea au roluri extrem de importante. Din cadrul magazinului se pot achizitona benzi picurare, ciuperci picurare, conectori bransare, racorduri duble pentru furtul de gradina, mufe, tevi pentru functionarea sistemului prin picurare, cuplaje furtun si nu numai.

Indiferent de produsul achizitonat sau accesoriul, garantia produsului este inclusa in pretul pachetului. Termenul garantiei difera de la un produs la altul in functie de brandul din care face parte. Pentru o cautare eficienta a produsului dorit, se poate folosi filtrul de cautare din parte stanga a paginii, in functie de cateva criterii de departajare al acestora.

Pentru o gradina eficienta, se pot obtine mai multe informatii in completarea celor enuntate anterior accesand www.bricolajmarket.ro. Preturile sunt in echilibru cu calitatea si se pliaza pe orice tip de buget pentru ca fiecare se poata sa intretina eficient gradina mult visata.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006527 (s)