News Flash:

Cum se face detoxifierea ficatului cu suc de mere

1 Aprilie 2016
1660 Vizualizari | 0 Comentarii
ficat1
Cura de detoxifiere a ficatului cu suc de mere este recomandata a fi facuta o data pe anotimp. Detoxifierea acestui organ duce curata toxinele din organism. Ficatul este unul dintre cele mai importante organe, iar cura cu suc de mere sau cu mere este ideala. Atentie insa la sucul de mere cumparat din comert, acesta contine conservanti nocivi pentru organism, asa ca mai bine il prepari in casa.
Detoxifierea cu suc de mere nu dureaza mai mult de 5 zile, deoarece pot aparea carente la nivelul proteinelor. In tot acest timp se vor consuma numai mancaruri usoare si se va bea cate un litru de suc de mere pe zi. Evita prajelile, alcoolul si alimentele grase. Ultima masa trebuie luata la ora 19.00 cel tarziu. In plus, este bine ca macar o zi sa tinem post negru.

Pentru ca detoxifierea cu suc de mere sa fie mai eficienta, este recomandat sa bem un pahar de limonada in fiecare dimineata sau ceai verde. Limonada trebuie sa fie proapat preparata, dint-un litru de apa calduta si sucul de la doua lamai. Limonada cat si ceaiul verde au propietati antioxidante si detoxifiante.

Sucul de mere se bea cu cateva minute inainte de masa sau la doua ore dupa, niciodata in timpul mesei si neaparat proaspat, sucul se obtine prin stoarcerea merelor prin storcator. Nectarul astfel obtinut iti va inmuia calculii biliari sau pietrele din ficat, lucru ce va facilita eliminarea lor.

Este recomandat ca detoxifierea sa inceapa in a 11-a zi dupa luna plina si a 11-a zi dupa luna noua, deoarece luna este astru care regleaza fluidele din organism, iar respectarea fazelor lunii ne ajuta la eliminarea unei cantitati mai mare de toxine, potrivit diete-sanatoase.ro. In cazul problemelor acesta recomanda sa clatim gura de fiecare data cand bem portia de suc de mere, pentru a regla ph-ul gurii.

Merele combat asimilarea grasimilor si scad apetitul, acestea sunt bogate in fibre si sarace in calorii. In cazul curelor de slabire, se recomanda consumul de mere crude sau coapte, pentru a elimina excesul de apa din organism.

Pe langa combaterea kilogramelor in plus, merele sunt recomandate si persoanelor care sufera de reumatism, ele contin acid malic si potasiu si ajuta la eliminarea sarurilor depuse pe articulatii.

 


detoxifierea toxinele organe conservanti organism
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006266 (s)