News Flash:

Cum se apara mama baietelului terorizat de unchiul sau deghizat in Mos Nicolae: „Am vrut sa il sperii putin de Mos”

12 Decembrie 2017
829 Vizualizari | 0 Comentarii
mama

Ce spune mama baietelului terorizat de unchiul sau deghizat in Mos Nicolae despre toata intamplarea. Femeia marturiseste ca a vrut doar sa il sperie putin pe baiat, insa regreta cele intamplate.

Totul a pornit de la un filmulet de cateva minute care infatiseaza un baietel de 5 ani terorizat de un barbat deghizat in Mos Nicolae. Baietelul plangea in hohote, in timp ce Mos Nicolae, care era unchiul celui mic, lovea podeaua cu un bat si il punea sa promita ca este cuminte si nu mai mazgaleste peretii la gradinita.

Bunica baietelului sare in apararea mamei
Imediat dupa ce filmuletul revoltator a devenit viral, Directia pentru Protectia Copilului, cat si politistii, care au deschis o ancheta. Cel mic este in grija mamei, o bistriteanca de 31 de ani, care a muncit cativa ani in strainatate, iar de anul trecut se afla acasa, in Bistrita-Bargaului, potrivit Bistriteanul.ro.

„Am vrut sa il sperii putin de Mos. A primit si cadouri. Nu cred ca in filmarea aia s-a vazut ca l-a snopit in bataie Mosu’. Recunosc, ca mama am gresit putin. Il cresc singura. Asa am crezut ca e bine sa fac. Recunosc ca am gresit. E copilul meu si ma doare sufletul. Nu il maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat putin, dar nu l-am maltratat sau batut niciodata”, a marturisit mama baietelului, plangand.

„I-o adus daruri Mosu’. Asa vine Mosu’ cu bota, l-a pus sa zica niste rugaciuni si atat. S-a panicat ca i-a fost frica de Mos, probabil. Filmuletul l-a facut un nepot de-al meu si i l-a trimis tatalui copilului, care a vrut sa ne faca un rau si ne-a facut”, spune bunica baietelului, vizibil afectata.

„Si la gradinita are probleme, pentru ca are foarte multa energie. Nu l-am batut niciodata nici eu nici maica-sa. Nu considera ca l-a traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietura, dupa care sa ramana copilul cu traume. Are foarte multa energie. Nu am facut nimic iesit din comun, l-a speriat mosul putin cu bota, asta-i drept”, a completat bunica celui mic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006683 (s)