News Flash:

Cum scoti petele de transpiratie de pe haine

15 Decembrie 2017
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
camasa patata

Suntem in plina vara, iar caldura pare ca ne compleseste. Insa una dintre cele mai suparatoare neplaceri pe care le avem in anotimpul fierbinte este transpiratia. Cu toate ca transpiratia este reactia organismului atunci cand mercurul urca in termometre, si nu face altceva decat sa regleze tempratura corpului nostru, din cauza acesteia pot aparea momente stanjenitoare extrem de neplacute! Mai exact, aici ne referim la petele de transpiratie care apar pe bluzele sau camasile noastre. Iar chinul incepe abia cand vine vorba despre indepartarea lor!

Cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre petele de transpiratie care apar pe hainele albe, asta deoarece petele ingalbesesc tesatura! Daca ai incercat toate solutiile speciale din comert, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe, trebuie sa stii ca avem pentru tine cateva solutii pe care le poti pune in aplicare direct la tine acasa. Aceste trucuri nu sunt nici scumpe, nici complicate, dar te ajuta sa ai haine curate, ca noi!

Petele proaspete de transpiratie pot fi stropite cu zeama de lamaie
Tamponeaza zonele afectate de pete de transpiratie cu aceasta solutie: patru linguri de sare dizolvate intr-un litru de apa fierbinte
Amesteca un sfet de cana cu apa cu o aspirina maruntina. Aplica compozitia pe zonele afectate.

Stropeste cu zeama de lamaine zonele de pe haine care se pateaza de obicei cu transpiratie
Amesteza votca cu apa. Cu ajutorul unui pulberizator aplica solutia pe zonele ingralbenite ale mansetelor si gulerelor camasilor albe.
Amesteca o jumatate de cana de detergent lichid pentru spalat vase, o cana cu apa oxigenata si o lingurita cu bicarbonat de sodiu. Dupa ce aplici solutia pe pete si lasi sa actioneze apoi cel putin 60 de minute, spala obiectele vestimentare normal.

Cum pot fi indepartate petele albe de pe hainele negre. Petele albe de pe hainele pot fi indepartate cu aceasta solutiepe care o ai acasa:
Presara bicarbonat pe pete. Toarna apoi peste otet. Repeta procesul de 2-3 ori, apoi spala hainele normal.

sursa: landia

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011461 (s)