News Flash:

Cum sa-ti vopsesti parul in mod natural - Fara par deteriorat, fara substante chimice

18 Octombrie 2017
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
vopsea naturala par
Albirea parului este un motiv de ingrijorare pentru multe femei preocupate de propria lor imagine. Culoarea parului influenteaza aspectul parului si te face sa pari mai batrana decat esti de fapt. Iar astazi mai toate femeile incep sa se vopseasca la primele semne de incaruntire. Pe piata exista o gama variata de vopseluri chimice disponibile intr-o paleta larga de nuante. 

Problema, insa, consta in numarul mare de chimicale continute de aceste produse, care dauneaza nu numai parului, ci intregului organism. Unele dintre ele au efecte mutagene sau carcinogene dovedite, sau produc reactii alergice. In vechime, insa, femeile isi vopseau parul cu substante naturale, respectiv pigmenti obtinuti din plante. Cele mai populare produse naturale din aceasta categorie sunt henna, indigo-ul, turmericul si sienna.

Iata cum iti poti prepara si tu propria vopsea perfect naturala:
• 2 cani de apa distilata
• 1/3 cana de coji de nuci
• 1 lingura de ceai negru
• 8 cuisoare

Metoda de preparare: Pune apa la fiert intr-un vas din orice material in afara de aluminiu. Rastoarna in oala ingredientele si fierbe-le la foc mic timp de 20 de minute, apoi ia vasul de pe foc, pune-l la racit si strecoara apa. Pe langa proprietatile de nuantare a parului, apa de plante este si un excelent regenerator al parului. Dupa samponare, aplica solutia si las-o sa se usuce pe par. Repeta procedura la fiecare spalare pana la obtinerea culorii dorite.

albirea parului efecte mutagene apa distilata ceai negru cuisoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007439 (s)