News Flash:

Cum sa prepari cea mai gustoasa supa de pui. E un adevarat medicament

13 Ianuarie 2016
1837 Vizualizari | 0 Comentarii
supa de pui
Supa de pui functioneaza ca un remediu care poate sa ajute la prevenirea declansarii inflamatiei si a congestiei din caile aeriene superioare. Ingredientelepicante, cum ar fi usturoiul si ceapa, au efecte antivirale moderate. Pentru a oferi supei si mai multa putere, cand este aproape gata se adauga cativa catei de usturoi taiati.

Ingrediente pentru 10 portii: un pui intreg taiat in opt bucati; 1 kg de morcovi taiati marunt; 1 kg ceapa; 4 catei de ursturoi, zdrobiti; sare, piper, patrunjel si marar dupa gust.
Puneti bucatile de pui intr-o oala mare, acoperiti cu apa si aduceti la fiert, la foc mic. Dupa inlaturarea spumei care se formeaza, adaugati morcovii si ceapa si lasati sa fiarba, la foc mic, doua - trei ore, completand cu apa atunci cand este necesar. Zdrobiti usturoiul si adaugati-l in supa, apoi asezonati cu sare, piper, marar si patrunjel. Daca vreti o supa mai groasa, scoateti o parte din legumele fierte, pasati-le si adaugati-le inapoi in supa. Pentru un efect mai puternic impotriva congestiei, se adauga putin ardei cayenne si o lingura de ghimbir proaspat ras.

remediu picante usturoiul ceapa efecte antivirale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004662 (s)