News Flash:

Cum sa pastrezi mararul proaspat cateva luni fara sa-l ingheti

11 Octombrie 2016
66749 Vizualizari | 1 Comentarii
marar borcan
Reteta ca sa ai marar proaspat cateva luni e mai usoara decat ti-ai imaginat!
Dupa ce ai cumparat mararul de la piata, il speli si il lasi sa se usuce. Trebuie sa fie uscat destul de bine, astfel incat sa nu mai fie apa pe el. Iei un borcan sau doua, depinde ce cat de mult marar ai, care, desigur si ele trebuie sa fie uscate.
Apoi indepartezi tulpinile mai groase si pui mararul in borcane, pe care le pastrezi in frigider.Mararul se pastreaza proaspat la fel ca in prima zi, chiar si la doua zile dupa ce a fost pus in borcan, potrivit carteabucatelor.ro.
BENEFICIILE MARARULUI
- creste pofta de mancare;
- accelereaza metabolismul si regleaza activitatea sistemului digestiv;
- e folositor in caz de insomnie, meteorism, hipertonie, gastrita acida, cistita si alte afectiuni ale rinichilor, amelioreaza durerile de cap si in general actioneaza benefic asupra activitatii inimii;
- este indicat pentru uz cosmetic: infuzia de marar, utilizata sub forma de lotiune, inlatura roseata si iritatiile din jurul ochilor;
- ajuta la digestie si este indicat in caz de tuse puternica

beneficiile mararului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Iulian  | #1705
Scrie ca se pastreaza proaspat si la doua zile !Vai ce mult!! Nu stiu daca a treia zi mai este bun.
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)