News Flash:

Cum sa iti detoxifici plamanii in doar 3 zile

10 Ianuarie 2016
2026 Vizualizari | 0 Comentarii
plamani
Detoxifierea pulmonara nu contribuie numai in imbunatatirea sanatatii plamanilor, dar, de asemenea, echilibreaza tensiunea arteriala, imbunatatestedigestia si intareste sistemul imunitar

Unele dintre cele mai eficiente detoxifiante naturale ale plamanilor tai sunt sucul de grepfrut, sucul de morcovipotasiughimbirulmenta si sucul de merisor. Multe dintre acestea sunt alimente care sprijina digestia corecta a alimentelor alcaline si care contribuie in consecinta la detoxifierea pulmonara. De asemenea, sucul de lamaie poate fi folosit, pe stomacul gol, de indata ce te trezesti. Dupa aceea poti consuma suc de grapefruit la micul dejun.

Unghiile de la picioare, "barometru" pentru cancerul pulmonar 

Sucul de morcovi este bogat in beta-caroten, care este transformat de organism in vitamina A, un nutrient care ofera un impuls sistemului respirator. La pranz, poti consuma o doza buna de potasiu. Potasiul este un agent de detoxifiere foarte eficient, potrivit e-dimineata.ro. Acesta poate fi gasit in legumele cu frunze verzi si in morcovi. In cele din urma, inainte sa dormi, poti consuma un pahar de suc de merisor. Acest suc este cunoscut pentru proprietatea sa uimitoare de a detoxifia sangele si sistemul renal si are proprietati antioxidante excelente.

Seara poti pune 5-10 picaturi de ulei esential de ucalipt intr-un castron cu apa fierbinte. Apleaca-te peste vas si acopera-ti capul cu un prosop. Inspira aburul pana cand apa se raceste. De asemenea, o baie fierbinte zi de zi ii va permite organismului tau sa elimine toxinele acumulate prin transpiratie. Acestea sunt doar cateva dintre alegerile pe care le poti face cu regularitate in cazul in care doresti ca plamanii tai sa fie cat mai sanatosi.
In mod similar, detoxifierea pulmonara poate fi efectuata cu ajutorul diferitelor ierburi medicinale. Rozmarinul, lumanarica, chimenul negru, caprifoiul si crizantema sunt cele mai eficiente plante in procesul de detoxifiere pulmonara. Consumul acestor plante nu ar trebui sa se faca intr-un mod haotic, deoarece unele dintre ele pot fi daunatoare pentru organism, in caz de supradozaj.

Diferite ceaiuri realizate din diferite plante sunt de asemenea usor accesibile. Exista, de asemenea, ceaiuri de curatare pulmonara care au un efect de decongestionare a tractului respirator. Aceste ceaiuri contribuie la calmarea pasajelor iritate ale tuburilor bronhice si, de asemenea, contribuie la eliminara excesului de mucus din plamani. Vitamina D se presupune ca este cea mai buna vitamina de detoxifiere pulmonara. Aceasta este vitamina care le lipseste fumatorilor.

 


detoxifierea pulmonara tensiunea arteriala digestia grepfrut morcovi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004897 (s)