News Flash:

Cum sa iti desfunzi sinusurile in 20 de secunde folosind limba si degetul mare

23 August 2017
1504 Vizualizari | 0 Comentarii
sinuzita
Sinuzita este o afectiune cu simptome foarte neplacute. Din pacate, aceasta infectie este destul de comuna astazi. 

Lipeste limba de palatul dur (cerul gurii) si apasa cu putere. Simultan, asaza degetul mare intre sprancene si aplica putina presiune. Mentine aceasta pozitie timp de 20 de secunde, iar sinusurile vor incepe sa se dreneze de la sine.

Lisa DeStefano, profesor asistent in cadrul Colegiului de Medicina Osteopatica al Universitatii Statului Michigan, spune ca aceasta metoda functioneaza prin balansarea usoara inainte si inapoi a osului vomer slabind, astfel, congestia, si stimuland drenarea sinusurilor in 20 de secunde.
Otetul de mere si curcuma te vor ajuta cu siguranta, dar poti suplimenta acest tratament cu solutie salina pentru spalaturi nazale.

Combina un sfert de lingurita de sare de mare, un varf de cutit de bicarbonat de sodiu, un dop de peroxid de hidrogen alimentar (apa oxigenata) intr-o cana cu apa calda; Daca nu ai toate aceste lucruri la indemana, poti utiliza inclusiv o solutie simpla de apa cu sare.

Daca nu ai mai facut pana acum spalaturi nazale, roaga pe cineva sa te ajute sau urmeaza cu atentie toate instructiunile specifice acestei proceduri. Nu sunt tocmai confortabile, dar aceste spalaturi cu apa salina se numara printre cele mai eficiente remedii pentru sinuzita.

sinuzita infectie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)