News Flash:

Cum sa cureti luna CADA si GRESIA fara urma de chimicale. De ce ai nevoie

19 Iunie 2018
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
chiuveta

Toate gospodinele trebuie sa afle asta! Iata cum sa cureti luna CADA si GRESIA fara urma de chimicale. Ai nevoie de…

Gresia se curata foarte usor daca veti dilua intr-un litru de apa 2-3 linguri de amoniac. Dupa ce ati amestecat bine, inmuiati bine buretele si frecati usor zonele murdare. Lasati sa actioneze cateva minute apoi clatiti cu apa calduta. Gresia, dar si rosturile dintre placi se vor curata ca prin miracol!

Blatul din bucatarie
Acesta se curata cel mai bine si fara chimicale cu ajutorul prafului de copt. Da , ati citit bine praf de copt. Presarati praf de copt apoi cu un burete imbibat in apa calduta frecati usor. La final, limpeziti cu apa. Este o metoda simpla si eficienta dar mai ales sanatoasa, intrucat in aceasta zona este bine sa evitati utilizarea chimicalelor.
Chiuveta
Chiuveta se curata cel mai usor de rugina cu ajutorul otetului usor incalzit. Incalziti otet intr-o oala si nu uitati sa presarati putina sare. Luati o carpa de bumbac, imbibati-o in aceasta combinatie apoi frecati zonele patate de rugina. Lasati sa actioneze cateva minute, apoi clatiti cu apa fierbinte. Rezultatul este uimitor!

Cada si cabina de dus
Tot ce trebuie sa faceti este sa incalziti din nou otet (1 litru), asta pana la punctul de fierbere, apoi sa adaugati cateva linguri de bicarbonat (2-3 linguri) si detergent de vase (nu va speriati de reactia care se va crea, este ceva normal, de aceea este bine sa incalziti otetul intr-un vas incapator)) Amestecati pana cand cele 3 ingrediente se incorporeaza, apoi folositi solutia pentru a curata cada, tevile de la toaleta chiar si bateriile de la chiuveta. Pur si simplu aplicati prin pulverizare si lasati sa actioneze 10 minute inainte de a le clati cu apa.

preluat de pe sanatatea

 


gospodinele gresia chiuveta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007448 (s)