News Flash:

Cum sa combati mirosul urat al picioarelor

17 Octombrie 2015
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
picior fin

Iesi la restaurant cu iubita si ea te invita la ea acasa apoi. Esti galant, te simti in al noualea cer, iti pui haina in cuier, scoti la iveala camasa apretata si vine momentul...sa-ti scoti pantofii.

Daca nu vrei sa iti privesti iubita stand cu un carlig de rufe pe nas sau sansele tale cum se duc pe apa sambetei, trebuie sa stii cum sa faci ca picioarele sa nu miroasa urat. Iata cativa pasi sugerati de Prevention:

Incearca sa le tii uscate: aceasta este cea mai buna metoda de a preveni mirosul picioarelor, dupa cum spune dr. dermatolog Rebecca Baxt, citat de publicatie. Dupa ce faci dus ai grija sa te stergi in special intre degete, caci aceea este zona care de obicei ramane umeda. Poti folosi si o pudra cu efect antifungic si de uscare.

Poarta sosete atunci cand poti: sosetele nu sunt tocmai cele mai in voga articolevestimentare, dar sunt de preferat unui miros teribil al talpilor, ele absorbindtranspiratia. Daca nu porti sosete, gandeste-te sa cumperi un deodorant de picioare.

Pregateste-ti pantofii: presara pudra de bebelusi in pantofi, atat inainte cat si dupa ce ii porti. In acest fel umezeala va fi redusa la minimum.

Indreapta-te spre dulapul cu bauturi: daca si dupa ce nu mai e strop de umezeala picioarele se incapataneaza sa miroasa, curata interiorul pantofilor cu un servetel inmuiat in votca. Aceasta contine alcool, care este antiseptic si omoara ciupercile si alte eventuale microorganisme.

Cand sa apelezi la medic: daca orice ai face tot iti miros picioarele, mergi la undermatolog care sa iti dea un tratament.


dermatolog vestimentare transpiratia eventuale microorganisme
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005952 (s)