News Flash:

Cum sa alegi cel mai potrivit scaun pentru living-ul tau

3 Noiembrie 2014
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
Fie ca iti decorezi pentru prima oara living-ul sau vrei sa adaugi ceva nou, un scaun este o piesa de mobilier mai greu de gasit. Desi pare simplu, un scaun este pana la urma un obiect foarte practic, poate fi greu de ales. Nu este la fel de mare ca o canapea, nu este la fel de confortabil ca o canapea, dar poate fi un element de design puternic intr-un living. Exista diferite modele de scaune pentru living, sub forma de tabureti, de fotolii sau semifotolii, din materiale diferite, de diverse culori, acestea pot oferi atat din punct de vedere stilistic cat si practic, avanataje pentru un living placut. Un scaun de living - precum cele din gama disponibila aici, poate fi un element puternic de decor.
Sunt mai multe lucruri de luat in considerare in momentul in care vrei sa achizitionezi un scaun pentru living-ul tau. In primul rand evita scaunele second hand, multi oameni cauta obiecte de mobila in magazine second hand pentru a gasi obiecte mai rustice si mai iefitne, insa chiar daca arata bine si are un pret bun, nu ai cum sa stii in ce stare e pe interior, daca e din lemn solid, placaj, daca e ros sau nu. Magazinele de mobila sunt o sursa care ofera obiecte de mobilier de incredere si sigure.
Scaunele se folosesc pentru un singur lucru, indiferent unde sunt folosite, pentru stat. Asadar, inainte sa cumperi un scaun pentru living-ul tau, incearca-l, aseaza-te pe el, vezi cum e. Pe langa aspect trebuie sa fie si confortabil, verifica sezutul, cotierele si spatarul. Daca nu va fi confortabil va ajunge un obiect de decor, iar scaunele nu sunt menite sa fie doar obiecte de decor. Aspectul sau ergonomic depinde si de cat de des planuiesti sa il folosesti. Daca e un scaun pe care nu te vei aseza foarte des sunt alte aspecte de luat in considerare. Comfortul scaunului depinde si de tipul corpului, asa ca nu ezista sa il testezi in detaliu.
Scaunul din living nu trebuie sa fie la fel ca si canapeaua, poate sa fie complet diferit ca nuanta si forma, sa iasa in evidenta, prin culoare sau model. Poate sa fie din material textil sau din piele. Poti decora si pe langa scaun, o lampa, o masuta, pot acompania scaunul pentru un mediu mai confortabil in living-ul tau.
Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Telefon: 021 255 6677

living-ul canapea living placut decor scaunele tamos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008128 (s)