News Flash:

Cum poti face ceaiul verde mai gustos

26 August 2015
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
ceaiul verde
Ceaiul verde reprezinta o piatra de temelie pentru sanatatea ta, insa multor persoane nu le place gustul si de aceea evita sa consume acest lichid. Nu trebuie sa renunti la lichidul miraculos din aceasta cauza, ci sa inveti sa ii schimbi aroma.

Daca iti plac citricile, pune o felie de lamaie proaspata in ceaiul verde abia facut. In cazul in care nu dispui de o lamaie proaspata, poti opta pentru o lingurita de suc de lamaie, te sfatuieste eHow.

Poti pune cateva frunze de menta proaspata peste ceaiul abia preparat, iar apafiebinte va scoate din acestea aroma revigoranta. 

Si daca aceste metode nu te multumesc, poti pune o jumatate de lingurita de suc de rodie in ceai sau o picatura de extract de vanilie, acesta va indulci bautura. 

Atunci cand cumperi ceai verde poti alege brandurile care adauga inca din fabricatie diverse arome. 

De asemenea, atunci cand prepari ceaiul, nu il lasa mai mult de doua minute sa fiearba sau dilueaza-l cu putina apa pentru a nu simti aroma puternica. 

Ceaiul verde este o bautura minune. Ajuta in dietele de slabire, este un antioxidant puternic, este bun pentru inima, pentru sistemul imunitar, scade glicemia si colesterolul, incetineste procesul de imbatranire, reduce riscul de accident vascular cerebral si scade tensiunea arteriala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005976 (s)