News Flash:

Cum poti adopta un copil la Timisoara

19 Aprilie 2015
1641 Vizualizari | 0 Comentarii
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului Timis, in parteneriat cu Asociatia ADOR Copiii, vor organiza, marti, 21 aprilie, de la ora 17.00, evenimentul de informare publica „Adoptia pe intelesul tuturor”, la sediul DGASPC Timis.
„Aceasta actiune are rolul de a informa, pe toti cei interesati, care sunt principalele aspecte privind adoptia in Romania, sa schimbe mentalitati si sa darame, practic, miturile create pe aceasta tema, multe dintre ele fiind atat in defavoarea copiilor care au nevoie de o familie, cat si a celor ce doresc sa devina parinti adoptivi”, spun organizatorii, scrie tion.ro.
La intalnire sunt invitate sa participe toate persoanele interesate de subiect, fie ca vorbim despre familii care ar vrea sa adopte un copil, persoane care doresc sa afle mai multe informatii despre adoptie sau familii care au adoptat deja un copil sau mai multi.
Specialistii DGASPC Timis si cei ai ADOR Copiii, psihologi si asistenti sociali, le vor oferi tuturor informatiile necesare pentru a-i ajuta sa inteleaga adoptia ca pe un act natural si firesc.

dgaspc timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006527 (s)