News Flash:

Cum iti scazi tensiunea in doar 5 minute fara niciun medicament

17 Decembrie 2017
10607 Vizualizari | 0 Comentarii
medicament

Tensiunea arteriala reprezinta forta cu care sangele este impins prin artere de catre inima. In cazul in care aceasta presiune creste, pot aparea afectiuni care sa creeze multiple daune organismului. De aceea, este bine sa iti afli constant valoarea tensiunii arteriale.

De asemenea, trebuie sa stii faptul ca tensiunea arteriala nu ramane la fel tot timpul. Scade in timp ce dormi si creste atunci cand te trezesti. Tensiunea arteriala creste, de asemenea, atunci cand esti nervos sau activ. Totusi, tensiunea poate sa creasca si odata cu inaintarea in varsta, insa chiar si asa ea trebuie tinuta sub control.

Inima se poate recupera singura in urma unui infarct 

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai raspandite boli ale epocii moderne. Aceasta afectiune mai este asociata si cu o crestere a consumului de alcool, cu fumatul, consumul de alimente sarate, obezitatea, cu cresterea nivelului de stres si cu privarea de somn. Lu Hun Sen, medic la clubul de fotbal "Spartak" Moscova, readuce la lumina una dintre metodele de scadere a tensiunii folosita in medicina chineza antica. Conform medicinei chineze, daca apare undeva in corp o stagnare de sange, atunci acea zona este punctul de plecare al unei boli. Daca toate punctele furnizeaza fluxul sanguin adecvat si nu exista nici o stagnare, atunci organismul este capabil sa vindece boala rapid. Masajul punctelor cheie este foarte util. Iata ce spuneau medicii chinezi ca trebuie sa faci pentru a reduce tensiunea arteriala in doar 5 minute.


tensiunea arteriala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009289 (s)