News Flash:

Cum incearca Titu Bojin sa devina sef al CJ Timis

14 Iunie 2016
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
titu bojin
Dupa alegerile locale, nu se mai da un regat pentru un cal, ci se da calul pentru regat. In asteptarea ceremoniilor de investire a noilor administratori ai judetului, se poarta negocieri, toata lumea cu toata lumea, ca sa stie romanul clar, pe cine a votat si ce a iesit. 
PSD Timis a anuntat ca l-a fixat pe presedintele filialei judetene, Sorin Grindeanu, presedinte pentru CJT, iar ca vicepresedinti vor fi UNPR-istii Titu Bojin si Viorel Matei, adica intreaga familie social-democrata.
Cum, unii dintre simpatizantii liberalilor, nemultumiti de Alin Popoviciu, l-au votat pe Titu Bojin, PNL Timis sigur ca ar vrea un post in fruntea administratiei judetene. Mai mult decat atat, Nicolae Robu nu a incheiat lista negocierilor pentru stabilirea unei majoritati care sa-i sustina omul. 
El a recunoscut ca PNL are aceste nerealizari, ca nu a putut sa-si impuna o majoritate in CLT si nici in CJT, dar a reusit sa castige localitati importante.
„PNL a crescut, avem 38 de primari, PSD a scazut in localitati foarte importante; la Buzias, la Mosnita Noua si la Ghiroda, in localitati periurbane avem primari, si la Dudestii Vechi, unde pana nu de mult se considera ca nu ai cum sa-ti impui primar, de la PNL, pentru ca Uniunea Bulgarilor este foarte puternica (...). Consideram ca rezultatele sunt bune, nu excelente. Diferenta, la nivel national, intre PSD si PNL nu este una foarte mare (...). Acum se fac majoritati peste tot, PSD are parteneriate mai vechi cu ALDE si cu UNPR, aceste parteneriate sunt in favoarea PSD, vom vedea daca ele vor functiona pana la capat. Am purtat negocieri cu reprezentantii UDMR, mai ales ca UDMR are parteneriate si cu minoritatile sarbilor si bulgarilor si care reprezinta si celelalte etnii din Timisoara (...)”, a spus Robu, potrivit ziuadevest.ro.
Robu a recunoscut ca „toata lumea vrea sa negocieze cu toata lumea”, cu exceptia celor care nu-si pot ispasi greselile in fata lui nici cu toata cenusa pe care si-ar pune-o in cap, nominalizat fiind PMP-istul Marius Dugulescu. 
Nici Dan Popa, copresedintele PNL Timis, nu renunta la speranta, astfel ca si el este de parere ca negocierile pentru stabilirea majoritatilor sunt deschise pana in ultima clipa.
Interesante raman afirmatiile domnului Ion Raducanu, care inainte de alegeri era tare suparat pe PSD si sustinea ca „stanga nu e buna nici sa-ti faci cruce”, parafrazandu-l pe Petre Tutea. Se vede ca in politica e bun de facut cruce si sutul in fund, daca te trimite acolo unde trebuie.

psd timis sorin grindeanu cjt titu bojin viorel matei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006086 (s)