News Flash:

Cum explica Tarom suspendarea curselor aeriene de la Ias

18 Martie 2017
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom4
Compania TAROM va informeaza ca a fost nevoita sa suspende operarea pe unele rute externe, cu plecare din Iasi, ca urmare a limitarilor impuse de indisponibilitati din parcul de aeronave.


Este vorba despre Munchen, Madrid, Roma si Bologna.


Acest lucru a survenit din cauza faptului ca din luna octombrie 2016 doua aeronave A310 au fost retrase din flota TAROM, ca urmare a deciziei Conducerii Companiei de la acel moment.


"Demersurile ulterioare de inlocuire a acestora nu au putut fi finalizate la timp pentru operarea programului de vara 2017, program care avea in vedere initial si operarea integrala a rutelor externe de la Iasi. Compania Tarom respecta reglementarile internationale cu privire la tratamentul pasagerilor in oricare din conditiile in cauza. Pasagerii pot contacta in primul rand agentul emitent al biletului de calatorie, dar si orice agentie Tarom. Compania Tarom  va asigura ca depune toate eforturile pentru reluarea operarii curselor externe de la Iasi in cel mai scurt timp, in conditiile de maxima siguranta, facand eforturi deosebite pentru reintregirea si reinnoirea flotei de aeronave", se arata intr-un comunicat al companiei aeriene.

tarom rute externe flota
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006201 (s)