News Flash:

Cum controlam in mod natural bataile neregulate ale inimii

11 Iulie 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii
palpitatii

Aveti probleme dese cu ritmul neregulat al batailor inimii? Atunci încercati aceste remedii naturale pentru a stabili din nou echilibrulfunctionarii inimii.

Aproximativ de 36 de milioane de ori pe an, inima ta bate exact atunci când ar trebui. Asadar, de ce atât de multa atentie acordata palpitatiilor? Deoarece produc un disconfort imens. Din fericire, exista modalitati de a le opri aproape de îndata ce încep. Preveniti-le sa se întâmple prin practicarea tehnicilor de reducere a stresului, examinarea medicamentelor si repectarea unei diete cu alimente benefice pentru sanatatea inimii.

De îndata ce observi batai neregulate ale inimii, stai jos si ridica-ti picioarele. Respira încet si profund, lasând burta sa se extinda cu fiecare inhalare. Daca te concentrezi asupra respiratiei lente si persistente, bataile inimii se vor întoarce, probabil, la ritmul lor normal imediat.

Daca palpitatiile inimii persista, faceti manevra Valsalva: Strângeti nasul, închideti gura, apoi încercati sa expirati. Din moment ce nu puteti, deoarece nasul si gura sunt închise. Cresterea scurta a tensiunii arteriale ar trebui sa va ajute sa va reinitializati inima. Tehnica Valsalva este numita dupa anatomistul italian de secol XVI, Antonio Maria Valsalva.

Ai palpitatii la inima? Iata cateva remedii eficiente

Tuse cu forta. Ca si manevra Valsalva, tusea creste presiunea din piept. Uneori este tot ce aveti nevoie pentru a va restabili bataile normale ale inimii.

Un pic de apa
Luati câteva îmghitituri de apa rece. Nimeni nu stie exact de ce acest lucru ajuta, dar unii oameni obtin rezultate imediate. O teorie este ca apa înghitita va face ca esofagul sa apese împotriva inimii, fapt care ajuta le echilibrarea batailor acesteia.

Palpitatiile si stresul
Daca aveti palpitatii, exista o sansa mare ca stresul sa fie cauza. De fapt, palpitatiile pot fi modul în care organismul va avertizeaza ca nivelul de stres a depasit limitele de siguranta. Meditatia ajuta la scaderea nivelului de stres. Stati asezat 30 de minute în fiecare zi doar pentru a va relaxa corpul si pentru a va echilibra mintea.

Bucurati-va de aromoterapie. Puneti câteva picaturi de ulei de lavanda relaxanta pe o batista si inhalati aroma placuta. Sau încercati sa frecati doua picaturi de ulei portocaliu amar pe piept.

Dormiti cel putin sapte ore de somn în fiecare noapte. Oboseala în exces creste riscul de palpitatii ale inimii.

Miscarea fizica
Realizati cel putin 30 de minute de exercitii aerobice de trei sau patru ori pe saptamâna. Plimbarea, alergatul si tenisul sunt alegeri excelente. Acestea trebuie sa fie realizate într-un ritm normal, în care organismul se simte confortabil.

Cardiologul de serviciu: De ce apar palpitatiile la inima si cum trebuie sa procedam

Încalziti-va timp de 10 minute înainte de fiecare antrenament si timp de 10 minute dupa aceea.


miscarea fizica cardiologul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004999 (s)