News Flash:

Cum comenteaza primarul Robu infiintarea formatiunii ALDE

21 Iunie 2015
1337 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1
Copresedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu sunt preocupati de aparitia noii Aliante a Liberalilor si Democratilor (ALDE) rezultata din fuziunea PLR cu PC, ei considerand noua formatiune un 'partidut' de buzunar. 
'Pe noi ne preocupa marele PNL si suntem in plin proces de consolidare a sa. Ne preocupa partidul nostru si ce se intampla cu tara noastra. Ce fac niste partidute de buzunar, nu intra in sfera noastra de preocupari. Nici nu stiu cine mai e pe-aici (in Timis, n.r.) in PC. Nici nu stiu daca sunt suficienti membri in biroul lor de conducere. Dar e dreptul lor democratic sa fuzioneze, e dreptul lor democratic sa creada ca pot forma un partid mai puternic', a declarat Nicolae Robu vineri, intr-o conferinta de presa. 
El a subliniat ca PNL Timis isi propune sa castige un rezultat si mai bun la alegerile locale din 2016, in conditiile in care in prezent partidul 'are primari pentru 85% din populatia judetului', situatie care le permite liberalilor timiseni sa nu recurga la compromisuri care ar presupune reprimirea unor dezertori ai formatiunii sau aliante cu terti. 
'Nu vrem sa castigam 100% primariile anul viitor si Consiliul Judetean sau consiliile locale sa fie formate numai din PNL-isti. Noi suntem multumiti ca avem primari pentru 85% din populatia judetului in momentul de fata si sanse foarte mari ca dupa alegerile din 2016 sa avem mai mult. Nu vrem 100%, pentru ca incepe sa devina nesanatos. Pragmatic vorbind, nu exista interes pentru compromisuri din partea noastra', a explicat Robu. AGERPRES

pnl timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006126 (s)