News Flash:

Cum comenteaza presa straina actiunile DNA

9 Septembrie 2016
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3
Presa straina analizeaza pe larg situatia Romaniei. Publicatia European Business Review considera ca unul dintre principalii vinovati pentru situatia in care se afla Romania este chiar premierulDacian Ciolos. Jurnalistii afirma ca la Bruxelles exista tot mai multe voci care critica actualul Guvern de tehnocrati, ba mai mult, acestia considerand ca tehnocratii au fost o solutie gresita pentru Romania. 

  Cei de la European Business Review noteaza faptul ca Romania sta foarte prost la capitolul fonduri europene si arata ca de la Bruxelles se fac presiuni pentru ca tara noastra sa pregateasca proiecte pentru atragerea fondurilor. De asemenea, se analizeaza si politica interna din Romania. Jurnalistii remarca faptul ca fostul ministru de Interne, Petre Toba, a fost nevoit sa demisioneze ca urmare a problemelor cu DNA, insa precizeaza ca in Romania se vehiculeaza tot mai tare ideea ca justitia a devenit o arma politica, arata Europeanbusinessreview.


Este observat faptul ca trei dintre liderii opozitiei Victor PontaSebastian Ghita siCalin Popescu Tariceanu au probleme cu justitia, toti in acelasi timp si se pune accentul pe teoria vehiculata in Romania ca totul ar fi orchestrat de adversarii politici.


Nu este trecuta cu vederea nici activitatea lui Dacian Ciolos, despre care jurnalistii scriu ca isi doreste un al doilea mandat de prim-ministru, in ciuda unor performante foarte slabe. Totusi, European Business Review remarca faptul ca Dacian Ciolos este sustinut de presedintele Klaus Iohannis, presedintele fiind cel care va numi si viitorul premier.

presa straina romaniei dacian ciolos guvern tehnocrati petre toba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006289 (s)