News Flash:

Cum combini mierea si scortisoara pentru a slabi

23 Iunie 2016
8098 Vizualizari | 0 Comentarii
miere cu scortisoara
Despre proprietatile vindecatoare ale scortisoarei si ale mierii, indiferent daca acestea sunt combinate sau luate separat s-au scris mii de randuri. Dar, stii ca aceasta combinatie te poate ajuta sa pierzi kilogramele in exces fara nici un efort deosebit?

In acest articol veti afla despre o bautura usor de pregatit care va stimuleaza metabolismul si va ajuta sa pierdeti in greutate, chiar in timp ce vizionati emisiunea TV preferata sau cititi o carte. 

Este o solutie perfecta pentru zilele in care nu ai chef sa mergi la sala si da rezultate daca stii exact in ce proportie combini mierea si scortisoara. 

Ingrediente

2 linguri de miere raw
1 lingura de scortisoara
1 cana cu apa

Mod de preparare

Se fierbe apa si se amesteca scortisoara in ea. Se acopera si se lasa sa se raceasca pana la temperatura suportabila. Adaugati miere ecologica. Atentie! Enzimele si nutrientii din miere sunt distrusi la temperaturi de peste 40 de grade. 

Beti jumatate inainte de culcare, iar restul pastrati- la frigider si consumati-l a doua zi dimineata, pe stomacul gol. Nu trebuie incalzit. Fii atent, nu ar trebui sa reincalzi.

Nota: Puteti adauga si alte ingrediente, in functie de preferinte, dar asigurati-va ca folositi intotdeauna doua parti de miere si o parte scortisoara.

stimuleaza metabolismul ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004884 (s)