News Flash:

Cum arata si cine este reprezentanta Spaniei, proaspat desemnata Miss World 2015 - FOTO

27 Decembrie 2015
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
Mireia Lalaguna Royo
Mireia Lalaguna Royo, reprezentanta Spaniei, a castigat titlul Miss World 2015, in finala acestui renumit concurs de frumusete, care a avut loc sambata seara, la The Beauty Crown Grand Theatre din Sanya, China, potrivit telegraph.co.uk.
Mireia Lalaguna Royo, un model profesionist in varsta de 23 de ani din Barcelona si care are studii in domeniul farmacologiei, a castigat acest concurs de frumusete, fiind pentru prima data cand Spania obtine titlul de Miss World, in istoria competitiei.
"Doar pentru ca sunt frumoasa la exterior, nu inseamna ca nu sunt frumoasa si la interior", a declarat Mireia Lalaguna, dupa incoronarea sa ca Miss World 2015.
La Miss World 2015 au participat 114 tinere din intreaga lume, Romania fiind reprezentata de Natalia Ioana Onet, in varsta de 26 de ani, care nu a reusit sa se califice in topul 20 al finalistelor.
In clasamentul final al Miss World 2015, locul a doilea a fost ocupat de reprezentanta Rusiei, Sofia Nikitchuk, iar locul al treilea a revenit reprezentantei Indoneziei, Maria Harfanti.
Pe urmatoarele doua locuri in clasament s-au situat Valerie Abou Chacra, reprezentanta Libanului, si Sanneta Myrie din Jamaica.
Pe de alta parte, competitia din acest an a fost marcata si de controverse, dupa ce reprezentanta Canadei, Anastasia Lin, originara din China, nu a primit viza de intrare pe teritoriul acestei tari pentru a participa la Miss World 2015, dupa ce a vorbit despre nerespectarea drepturilor omului in acest stat.
Editia din acest an a marcat si o premiera in istoria acestei competitii. Astfel, presedinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie, declarand ca isi doreste ca Miss World sa se diferentieze de alte evenimente de profil, punand un mai mare pret pe inteligenta si personalitatea candidatelor decat pe frumusetea lor.
Miss World, infiintat in 1951, de Eric Morley, sotul Juliei Morley, in prezent decedat, a fost initial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie si era denumit "Festival Bikini Contest".
Miss World se numara printre cele patru competitii de frumusete internationale majore din punct de vedere al importantei evenimentului - "The Big Four Major Pageants" -, alaturi de Miss Earth, Miss International si Miss Universe. Creat in Marea Britanie, Miss World a fost organizat pentru prima data in anul 1951, fiind primul concurs international de frumusete major ce a avut loc la nivel mondial. Miss World este si cea mai longeviva competitie internationala de frumusete.
Castigatoarea concursului Miss World din 2014 a fost desemnata reprezentanta Africii de Sud, Rolene Strauss, o studenta la medicina in varsta de 22 de ani, pasionata de stiinta si cercetari medicale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006182 (s)