News Flash:

Cum arata Nuami Dinescu dupa ce a slabit mai mult de 20 de kilograme

8 Septembrie 2018
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
nuami3

Nuami Dinescu a reusit sa slabeasca 25 de kilograme, iar acum arata incredibil de bine dupa ce a scapat de grasimea nedorita. 
 
Actrita a vorbit intr-o emisiune de la Antena Stars despre programul pe care il urmeaza pentru a ajunge la rezultatele dorite. „Sunt intr-un program care este implementat la o singura clinica din Bucuresti. Este un program in care sunt implicati medici, psihologi, psihoterapeuti. Povestea asta cu mancatul nu este asa: ba, este nesimtita si mananca…Cei mai multi dintre noi mancam emotional, mancam pe stres… Am 1,50 inaltime si la o asemenea inaltime, chiar si o jumatate de kilogram se simte. Am slabit cam 20-25 de kilograme. Mananc de toate, mai putin paine, paste, dulciuri…
 
La pranz poti manca un peste, putina carne de pui, langa care pui salata, legume, 100 de grame de branza. Totul este sa reduci portiile. Seara incerc sa mananc pana la ora 19:00. Daca te incinge foamea, poti sa bei niste apa, sau, de exemplu, eu beau un pahar de lapte slab, atat. Mie imi plac foarte mult salatele sau mancarea de legume…. Si langa legume poti sa pui 50 de grame de branza. Eu, de obicei, mananc peste, eu imi cumpar macrou”, a povestit actrita, potrivit one.ro.


nuami dinescu slabeasca kilograme grasimea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006242 (s)